Beeld © RTL

Gordon haalt uit naar Gouden Televizier-Ring Gala

15 augustus 2018 14:35

Gordons tv-programma Gordon Gaat Trouwen... Maar Met Wie? is niet genomineerd voor de Gouden Televizier-Ring. En dat pikt Gordon niet. Hij uit zijn onvrede nu op Instagram.

"Weg met dat gezapige zooitje suffe AVRO ambtenaren"

"En zo gaf de redactie van avro televizier het definitieve bewijs van onvermogen af voor de toch al oubollige publieksprijs de televizierring", opent Gordon zijn post mee. "Gordon gaat trouwen was toch echt het meest spraakmakende en bijna meest bekeken programma van het afgelopen jaar? En dan niet eens bij de laatste 25? Ik vind het knap."

Gordon laat weten dat 'ie snapt dat het publiek niet op het programma heeft gestemd, maar dat zijn spraakmakende programma niet bij de laatste 25 genomineerden zit begrijpt hij niet. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Beau van Erven Dorens maakt kans op Gouden Televizier-Ring

De presentator snapt niet dat een programma met zo'n belangrijke boodschap niet genomineerd is. "Mijn programma heeft ervoor gezorgd dat het mogelijk was om met je gezin naar twee zoenende mannen op tv te kijken en dat die homoacceptatie ineens een gezicht kreeg." 

Zijn enige troost nu? "Ik hou me vast aan al die honderduizenden mensen die wel hebben gezien dat het echt was en eerlijk!"

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Nieuwe horecazaak Gordon heeft andere naam

Wie de Ring nu gaat krijgen? Als het aan Gordon ligt De Luizenmoeder. "gefeliciteerd Luizenmoeder! En succes aan al mijn andere hardwerkende collega’s die hem net zo zeer verdienen als ik!"

Benieuwd naar de hele sneer van Gordon naar de AVROTROS? Je leest 'm in zijn Instagram-post hieronder. Benieuwd naar alle genomineerden? Die check je hier.

View this post on Instagram

En zo gaf de redactie van avro televizier het definitieve bewijs van onvermogen af voor de toch al oubollige publieksprijs de televizierring. Gordon gaat trouwen was toch echt het meest spraakmakende en bijna meest bekeken programma van het afgelopen jaar? En dan niet eens bij de laatste 25? Ik vind het knap, kijk dat het publiek er niet op stemde omdat ze teleurgesteld waren door de afloop en misschien het onhandige in stand houden van het geheim van de uitslag prima. En ook dat ze de media hebben geloofd in het vermeende kijkersbedrog wat absoluut niet zo was. Nog nooit maakte ik een programma zo integer en met zoveel openheid als dit en alweer kreeg ik de hele strontkar over me heen omdat ik met mijn hart koos om niet te trouwen. En ook nu zal ik weer de nationale pispaal worden waar iedereen zijn bagger over uitstort, de narcist, de psychisch gestoorde de kwal, de verongelijkte noem alles maar op. Maar ik kan het hebben hoor zoals ik de afgelopen jaren niets anders heb gedaan maar ik blijf zeggen wat ik vind en denk en ik pleit dan ook voor een nieuwe publieksprijs, weg met dat gezapige zooitje suffe avro ambtenaren die dit hebben bepaald! Geen verschil meer tussen npo of commercieel maar gelijkheid en eerlijke kansen voor iedereen. Mijn programma heeft ervoor gezorgd dat het mogelijk was om met je gezin naar twee zoenende mannen op tv te kijken en dat die homoacceptatie ineens een gezicht kreeg. Ik hou me vast aan al die honderduizenden mensen die wel hebben gezien dat het echt was en eerlijk! En wat de ring betreft, gefeliciteerd Luizenmoeder! En succes aan al mijn andere hardwerkende collega’s die hem net zo zeer verdienen als ik! Gordon

A post shared by gordonheuckeroth (@gordonheuckeroth) on

Televizier laat naar aanleiding van Gordon zijn kritiek het volgende aan RTL Boulevard weten: "Normaal gesproken geven wij geen uitleg bij onze keuze van de wildcards, maar we vinden het jammer om te lezen dat Gordon zo teleurgesteld is over onze keuze. Helaas was Gordon Gaat Trouwen... Maar Met Wie? niet populair bij onze stemmers en waren wij als redactie ook teleurgesteld over het slot van de serie."

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!