Fay en Bruce Beeld © Instagram Fay

Superschattig: familiekiekjes van de Pfaffs

20 augustus 2018 15:57

Hoe lief! Fay Volders, het dochtertje van voormalig realityster Lindsey Pfaff, deelt via Instagram superzoete foto's van een uitje met het hele gezin.

"Best family times"

Op de familiefoto's is te zien dat Fay en Bruce behoorlijk gegroeid zijn. Waar de twee in de realitysoap rondom De Pfaffs nog ronddartelen al twee piepjonge belhamels, zijn de kinderen van Lindsey Pfaff inmiddels uitgegroeid tot knappe tieners. "Best family times", schrijft de 11-jarige Fay op haar Instagram. 

Miniatuurvoorbeeld

Komen ze terug?

Carmen Pfaff reageert op geruchten tv-comeback De Pfaffs

Fay en Bruce waren tot 2010 te zien in de realityshow De Pfaffs. In het razend populaire RTL 4-programma werd jarenlang het lief en leed gevolgd van doelman Jean-Marie Pfaff en zijn familie.

Hoewel er al maanden geruchten rondgaan over een comeback van de soapserie, wordt dit vooralsnog ontkend door de familie. Aan RTL Boulevard liet Carmen Pfaff afgelopen februari weten dat dit alles te maken heeft met de kleinkinderen. "Shania en Kenji zijn inmiddels uit de puberteit, zij kunnen zelf beslissen of zij het leuk vinden om onderdeel te zijn van een realityshow. Maar de andere kleinkinderen zijn nog jong: onze Fay is bijvoorbeeld pas elf jaar oud. We willen dat alle kleinkinderen oud en verstandig genoeg zijn om zelf te beslissen of zij mee willen doen aan een tv-programma rondom De Pfaffs. Dat is momenteel nog niet het geval."

Miniatuurvoorbeeld

Benieuwd hoe Shania en Kenji er tegenwoordig uitzien?

Dit is hoe de familie Pfaff er nu uitziet

Kun jij geen genoeg krijgen van de superschattige Fay? Check dan ook eens onderstaande kiekjes:

Miniatuurvoorbeeld

Nieuwe klus

Shania Gooris van de Pfaffs maakt filmdebuut

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!