Beeld © Getty

She did it! Glennis Grace door naar halve finales AGT

23 augustus 2018 02:54

Glennis Grace is door naar de halve finales van talentenjacht America's Got Talent! De Amsterdamse kreeg genoeg stemmen van het Amerikaanse publiek om de volgende ronde te bereiken.

"Hoorde je wel wat ik zei?"

Tijdens de bekendmaking van de uitslag, waarin het ging tussen Glennis en comedian Samuel J. Comroe, riep presentatrice Tyra Banks om dat beide acts door waren. De Nederlandse zangeres leek dat niet te begrijpen, en liep al teleurgesteld het podium af toen Tyra haar vroeg: "Hoorde je wel wat ik zei?".

Miniatuurvoorbeeld

Lief:

Pak de tissues maar! Glennis Grace verrast door liefje

Na een live-aflevering op dinsdag, waarin de Nederlandse het nummer Never Enough zong uit de film The Greatest Showman, was het grotendeels aan de kijkers om te bepalen wie er een plekje krijgt in de volgende ronde van de talentenjacht. Glennis zat bij de vijf acts waar het meeste op werd gestemd.

Miniatuurvoorbeeld

Bekijk haar auditie:

Glennis Grace blaast iedereen omver bij liveshow AGT

De halve finales vinden plaats op 4 en 11 september. Pas na de laatste kwartfinale volgende week wordt bekend op welke datum de zangeres uit Nederland weer in actie komt.

Glennis moest het na de liveshow hebben van stemmers in Amerika. In eerste instantie was haar verteld dat ook mensen in haar thuisland hun stem konden uitbrengen. Een paar uur voor de live-uitzending op dinsdag bleek toch dat er een zogeheten geoblock zat op de stemsite van televisiezender NBC. Hierdoor was het in principe niet mogelijk vanuit buiten de VS een voorkeur voor de Amsterdamse aan te geven. Glennis deelde in haar Instagram Story woensdag echter een van de vele berichten die rondgingen op sociale media om dit via een omweg alsnog te doen.

Glennis Grace: 'Ik had het niet beter kunnen doen'

Miniatuurvoorbeeld

Ook leuk:

Glennis Grace dankbaar voor liefde en steun

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!