Beeld © ANP

Johnny de Mol open over relatie met vader John

27 augustus 2018 23:31

Een week lang ploffen er elke dag twee bekende koppies neer tegenover tv-koningin Linda de Mol in Linda’s Zomerweek. In de eerste aflevering van dit seizoen voelt Linda haar bloedeigen neefje Johnny de Mol en Minister van Binnenlandse Zaken Kajsa Ollongren aan de tand.

“Voor onze band heeft dat nog jaren geduurd”

Hoewel het voor de blonde presentatrice toch een beetje gek voelt om haar eigen vlees en bloed te interviewen, gaat het haar aardig af. De altijd vrolijke Johnny is dan ook razend enthousiast en doet uitgebreid een boekje open over zijn wilde jaren bij vader John.

Het leven van de Syndroom-presentator bestaat dan ook uit een heleboel hoogte, maar ook dieptepunten. En die speelden zich overal ter wereld af. Vanwege de Deense voetballende vlam van zijn moeder Wileke Alberti kwam het namelijk regelmatig voor dat het gezin de biezen moest pakken. "Ik denk dat het mij alleen maar gemaakt heeft tot wie ik ben”,  zegt Johnny openlijk over deze periode in zijn leven.

Miniatuurvoorbeeld

Ook leuk:

ZIEN: Johnny de Mol is he-le-maal klaar voor Pride

Pas op zijn zestiende settelde de druktemaker zich in Nederland. Het is dan ook pas rond die tijd dat hij een relatie weet op te bouwen met zijn biologische vader, John de Mol. Aangezien hij zijn kindertijd vooral doorgebracht heeft bij zijn moeder en haar lief ziet hij Søren, naast John, als een echte vader. “Søren en John hebben ook altijd heel goed met elkaar kunnen opschieten en hebben enorm veel respect voor elkaar”, spreekt hij liefdevol over zijn familie. 

Er was dan ook totaal geen strijd tussen de twee heren. “Toen ik op mijn zestiende, zeventiende weer naar Nederland kwam en bij mijn vader ging wonen, was dat ook helemaal oké”, vertelt hij aan Linda. Toch waren John en de kleine Johnny niet direct dikke maatjes.

Niet zo gek, want vader en zoon hadden jaren zonder elkaar doorgebracht, en de losbol zat ook nog eens midden in zijn puberteit. “Die kreeg ook ineens een puber met puistjes en geel haar”, grapt hij over de tijd samen met zijn vader. Het hielp daarnaast ook niet mee dat hij als alternatieve jongen midden in de crème de la crème van het Gooi terecht kwam. “Voor onze band heeft dat nog jaren geduurd”, biecht hij op.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Linda de Mol kruipt weer achter de camera

Inmiddels kent ook Johnny zelf alle kneepjes van het vaderschap. Iets waar hij met smacht naar uitkeek. “Ik heb altijd al graag vader willen worden”, spreekt de kersverse papa enthousiast. Zijn prachtige gezinnetje is dan ook alles voor hem: “Het lijkt wel alsof alles als een puzzel in elkaar valt.”

Ook met de liefde van zijn leven, Anouk, was het “meteen raak”. De tortelduifjes lopen elkaar dik tien jaar geleden al tegen het lijf, maar de vonk vliegt pas een paar jaar geleden over. Hij kan dan ook met niets anders dan met liefde spreken over de moeder van zijn kleine.

Een trouwerij staat dan ook hoog op het lijstje van het verliefde koppel. In het programma verklapt de televisiemaker alvast een tipje van de sluier: het is niet in Nederland…

Miniatuurvoorbeeld

Lief:

Johnny de Mol geraakt door vaderschap

Linda's Zomerweek is van maandag 27 tot en met vrijdag 31 augustus dagelijks om 21.30 uur te zien op RTL 4.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!