Beeld © Instagram Marije Graafsma

Ollolai-koppel Marije en Ovan gaan er met de winst vandoor

24 augustus 2018 09:26

Na weken bikkelen en een hoop bloed, zweet en tranen is het gisteravond dan eindelijk tijd voor de spannende ontknoping van Het Italiaanse Dorp: Ollolai. Het is modekoppel Marije en Ovan die er met de titel van ereburger én 20.000 euro vandoor gaan.

"Dit is het resultaat van drie maanden keihard werken"

De koppels hebben wekenlang keihard gewerkt om hun huisje van één euro zo goed als het kan op te knappen. En hoewel iedereen zijn uiterste best gedaan heeft, zijn het ontwerpers Marije en Ovan die er met de winst vandoor gaan. Niet alleen krijgt het powerkoppel een flink geldbedrag op hun rekening gestord, ook zijn ze officieel ereburgers van het dorpje in het schitterende Sardinië.

Miniatuurvoorbeeld

Ook leuk:

Het Italiaanse dorpje Ollolai wordt overspoeld met toeristen

Het hardwerkende koppel is totaal overdonderd als ze het heugelijke nieuws horen. "Dit is het resultaat van drie maanden keihard werken. Het voelt heel goed, maar het voelt ook een beetje als een sprookje'', spreekt winnaar Ovan enthousiast tegen de camera. Ook Marije staat met tranen in haar ogen.

Het stel ging de strijd aan met nog vier andere koppels: Sandra en Marcello, die droomden van een stokerij, klussers Joey en Daniëlle, Brenda en Diederik, die wilde plannen hadden voor een foodtruckfestival en Chantal en Paul.

Miniatuurvoorbeeld

Oranje boven:

Het Italiaanse dorp Ollolai kleurt oranje

Krijg jij geen genoeg van de Italiaanse avonturen? Dan hebben we goed nieuws, want vanaf 3 september is het programma zes weken lang één keer per week te zien.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!