Beeld © Dance Dance Dance

Holly Mae Brood en Soy Kroon geven alles in Dance Dance Dance

25 augustus 2018 22:17

Ook dit tv-seizoen werkt een aantal BN’ers zich weer flink in het zweet tijdens Dance Dance Dance. De uitverkoren koppels gaan met elkaar de strijd aan op de dansvloer en hebben maar één doel voor ogen: Dance Dance Dance winnen. Ook Holly Mae Brood en haar vriendje Soy Kroon gaan voor de winst.

“We hebben zo hard gewerkt aan dit nummer”
Miniatuurvoorbeeld

Lees meer:

Sterren halen hun dansschoenen uit de kast voor Dance Dance Dance

Het acteurs-koppel geeft de volle 100% tijdens hun optreden van Solo Dance. De studio gaat volledig uit zijn plaat en iedereen is razend enthousiast over de performance van de tortelduifjes.

Toch zijn er ook nog een paar vragen. Want hoe noemt Holly haar vriendje nu... spruitje?! De zaal komt niet meer bij als de actrice de zoete bijnaam van haar vriendje wereldkundig maakt. En vanaf dat moment gaat de knappe acteur door het leven als spruitje! Gelukkig kan Soy er zelf wel om lachen. En dat is maar goed ook, want de geinige bijnaam is hij voorlopig nog niet kwijt.

Miniatuurvoorbeeld

Lees meer:

Miljuschka en Holly Mae Brood doen mee met Dance Dance Dance

Maar niet alleen de snoezige bijnaam valt in de smaak, ook het optreden wordt goed ontvangen. De jury pakt dan ook flink uit met de punten, iets wat het knappe stel amper kan bevatten. “Hoezo?”, klinkt het verbaasd uit de mond van Holly als Dan hen een 9 geeft. “We hebben zo hard gewerkt aan dit nummer”, spreekt vriendlief Soy buitenadem.

Ook balletdanseres Igone de Jongh is gek op de twee en kan niet wachten tot het volgende optreden. Timor geeft het verliefde stel een 8,5 en de bemoedigende tekst: “Ik denk dat iedereen thuis die niet van spruitjes houdt, nu ongelofelijk veel van spruitjes houdt!"

Miniatuurvoorbeeld

Ook leuk:

Soy Kroon geeft je een kijkje achter de schermen bij Mamma Mia!

Naast het powerkoppel schitteren ook Bridget Maasland met Jelle de Jong, Britt Scholte en Urvin Monte, Marlayne Sahupala en Patrick Martens en Miljuschka Witzenhausen en London Loy in de show. Bekijk de eerste show hier.

Dance Dance Dance is elke zaterdag rond de klok van 8 te zien bij RTL 4. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!