Beeld © RTL

Deze nieuwe GTST-hunks gaan Meerdijk veroveren

27 augustus 2018 14:28

Ein-de-lijk: het wachten zit er bijna op! Volgende week maandag begint het 29ste seizoen van Goede Tijden, Slechte Tijden. En Meerdijk verwelkomt dit seizoen vier nieuwe hunks: Roel, Dorian, Floris en Joey. Ze zijn er helemaal klaar voor om het soapdorp te veroveren.

Floris Bosma vertolkt de rol van Rover Dekker. In Canada is Rover in veel opzichten veranderd, maar dat geldt niet voor zijn liefde voor Kimberley. Dorian Bindels is te zien als rechercheur Daan Stern. Hij heeft direct oog voor Aysen en de twee dagen elkaar op verschillende gebieden uit.

Joey Ferre speelt de Spaanse wijnhandelaar Carlos Ramirez en zorgt vanaf het eerste moment voor spanning, romantiek en actie. Roel Dirven zet als Flo Wagenaar het leven van Lucas Sanders, die wel wat afleiding kan gebruiken, behoorlijk op zijn kop.

Hun favoriete GTST-rol

Wij spraken de vier mannen alvast en vroegen ze naar hun droomrol in de soap. 

Miniatuurvoorbeeld

Bekijk ook:

Goede Tijden Slechte Tijden gaat nog vier jaar door

Twee maanden later

In het dorpje Meerdijk heeft de tijd deze zomer niet stilgestaan. Het is Aysen gelukt om de zwarte dag van haar huwelijk achter zich te laten, Rik is in slaap gehouden en vecht voor zijn leven, terwijl Sjors en Amir inmiddels opnieuw uit elkaar gegroeid zijn. De familie Sanders is ook twee maanden later nog van streek door wat er voor de zomer plaatsvond…

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Joke Bruijs eind november terug in GTST

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!