Beeld © Linda's Zomerweek

De turbulente jeugd van John van den Heuvel

30 augustus 2018 23:30

Tijdens Linda’s Zomerweek doet misdaadverslaggever John van den Heuvel een emotioneel boekje open over zijn jeugd. Iets wat volgens tv-koningin Linda de Mol leest als een script van een film.

“In een poging om mij te overtuigen voor hem te kiezen zei ‘ie: ‘Maar weet je wel dat ik niet je echte vader ben?"

Al voordat John geboren wordt speelt er binnen zijn familie een drama af. Nadat zijn moeder zwanger van hem raakt, vertrekt zijn vader met de noorderzon. Zijn moeder staat er helemaal alleen voor en moet op jonge leeftijd de kleine John helemaal in haar eentje opvoeden. De band tussen de twee is dan ook onbeschrijfelijk sterk vertelt John in het programma.

Er komt al snel een nieuwe man in het leven van zijn liefste moedertje die het gezin weer helemaal compleet maakt. John is op dat moment nog erg jong en weet niet beter dan dat de vreemdeling zijn vader is. Vanzelfsprekend neemt hij dan ook zijn achternaam ‘van den Heuvel’ aan, en ziet hem voor de volle 100% als zijn vader. “Ik ben echt van hem gaan houden”, zegt hij met liefde in zijn stem tegen Linda. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Zenuwpees Kjeld Nuis in therapie

Pas op het moment dat zijn ‘ouders’ op het punt staan te scheiden wordt duidelijk hoe de vork écht in de steel zit. “In een poging om mij te overtuigen voor hem te kiezen zei ‘ie: ‘Maar weet je wel dat ik niet je echte vader ben? En dat ik altijd voor je hebt gezorgd? Maar iemand anders is jouw biologische vader’”.

Het nieuws slaat in als een bom en het feit dat John midden in de puberteit zit zorgt voor een pittige periode. Hij gaat dan ook al op zijn achttiende het huis uit om op eigen benen te staan.

Miniatuurvoorbeeld

Meer uit Linda's Zomerweek

Hallo Allemaal: Juf Ank naar het UWV

Tot op de dag van vandaag heeft hij geen contact met zijn biologische vader. Toch weet hij wel de naam van zijn vader, voor het geval hij hem ooit op wil sporen. De tijd zal het leren...

Linda's Zomerweek is vrijdag 31 september om half 10 voor het laatste te zien bij RTL 4. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!