Marly van der Velden Beeld © ANP

Tot grote opluchting van de GTST-fans: Nina leeft nog

04 september 2018 07:43

De hele zomer hebben de fans van Goede Tijden, Slechte Tijden in spanning gezeten: leeft Nina Sanders nog of heeft Loes de Haan haar op koelbloedige wijze uit de weg weten te ruimen? Gisterenavond kregen de kijkers van de RTL 4-soap dan eindelijk antwoord op hun prangende vraag.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook

De nieuwe GTST-leader is hier! En zo klinkt 'ie

In de zomercliffhanger van seizoen 28 zagen de fans van Goede Tijden, Slechte Tijden hoe Loes de Haan haar liefdesrivale Nina Sanders kidnapte en vervolgens - vastgetaped en wel - achterliet in de kofferbak van een oude wagen op een autosloperij. 

De serie luidt afgelopen juli de zomerstop in met een bloedstollende scène waarin te zien hoe Nina verpulverd lijkt te gaan worden door de sloopmachine. Wekenlang tasten de fans in het duister: gaat publieksfavoriet Marly van der Velden dan toch echt na dertien jaar de serie verlaten?

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook

Zijn GTST's Sjors en Amir dan eindelijk een setje?

Die vermoedens lijken bevestigd te worden wanneer de makers van Goede Tijden, Slechte Tijden vorige week de nieuwe leader presenteren. Marly van der Velden is in geen velden of wegen te bekennen. Ook op de castfoto voor seizoen 29 ontbreekt ieder spoor van de actrice.

De opluchting is dan ook groot onder de kijkers wanneer in de uitzending van gisterenavond duidelijk wordt dat la Nina nog steeds in leven is. Wat er precies met haar gebeurd is blijft vooralsnog onduidelijk. Het lijkt erop alsof de dochter van Ludo op de vlucht is geslagen en daar een nieuw leven is begonnen met Carlos, een rol van Joey Ferre.

Castfoto GTST
Miniatuurvoorbeeld

Lees ook

Nieuwe GTST-aanwinst vermaakt zich opperbest met Ferry Doedens

Gisterenavond werd na de onthulling dat Ludo's prinsesje nog altijd in leven is de tweede versie van de GTST-castfoto onthuld. Op het kiekje is ook Marly te bewonderen.

Vanaf vanavond zal Marly - evenals haar nieuwe liefdeshubby Joey - ook weer te zien zijn in de leader.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!