Beeld © ANP

Gert Verhulst laat aan zich sleutelen

4 september 2018 10:58

Langzamerhand begint de tijd de Belgische televisiepresentator in te halen. Inmiddels tikt Gert alweer de 50 aan en daarom laat hij zich voor zijn programma Gert Late Night eens flink onder handen nemen. Ouch!

“Zie ik er al jonger uit?”
Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Gert Verhulst maakt transfer van het jaar

Om het nieuwe seizoen strak te beginnen brengt de ondernemer een bezoekje aan een schoonheidsspecialist. En daar laat hij flink aan zich sleutelen. Een spuitje hier, een prikje daar: Gert deinst er niet voor terug. Toch houdt hij het voor nu even bij enkel zijn kraaienpootjes. “Zie ik er al jonger uit?”, grapt hij wanneer het moment eenmaal daar is.

Miniatuurvoorbeeld

Oeps:

Gert Verhulst rijdt fietser omver

In Nederland is het gebruik van botox al lang geen taboe meer, maar in België zit dat wel even anders. Gert is dan ook vastberaden om daar verandering in te brengen: “Vandaag halen we één van de grootste taboes uit de BV-wereld uit de taboesfeer. Wij gaan botox laten inspuiten in ons voorhoofd!”, klinkt het enthousiast tijdens zijn show.

Miniatuurvoorbeeld

Ook leuk:

Kindje voor Gert Verhulst meer dan welkom

In zijn show, Gert Late Night, ontvangt de Studio 100-baas elke week drie bekende gasten. Deze week is onder meer Temptation-verleidster Yasmine Pierards van de partij. De 21-jarige heeft nooit een geheim gemaakt van haar botox-avontuurtjes en is al jaren groot fan. “Ik heb fillers sinds februari en botox al iets langer”, vertelt ze in de show. “De fillers zitten in mijn lippen en jukbeenderen en de botox in mijn voorhoofd."

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!