Willibrord Frequin Beeld © Beter Laat Dan Nooit

Kijkers smelten weg bij verliefde Willibrord Frequin

04 september 2018 11:38

Hoewel televisiekijkend Nederland Willibrord Frequin heeft leren kennen als een behoorlijk brutale man, blijkt de tv-legende in het nieuwe programma Beter Laat Dan Nooit stiekem toch een heel klein hartje te hebben.

"Ik heb echt al honderd hartjes gekregen van mijn familie."

In Beter Laat Dan Nooit is te zien hoe Olcay Gulsen met televisiehelden Gerard Cox, Willibrord Frequin, Barry Stevens en Peter Faber afreist naar Zuidoost-Azië om daar de reis van hun leven te maken.

Het RTL 4-programma zorgt direct met de eerste aflevering al voor enkele vertederende momenten.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook

Willibrord heeft zijn innerlijke rust gevonden

Zo valt het Barry op dat Willibrord wel heel verliefd naar zijn telefoonscherm kijkt als hij een appje binnenkrijgt van zijn liefje. "Ik zie aan je ogen dat je dan ontroerd bent. Zij is echt iemand die van je houdt. En waar jij van houdt. En dat vind ik mooi om te zien."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook

Willibrord Frequin gaat leven Olcay zuur maken

Wil weet duidelijk niet hoe hij moet reageren. Grappend dept hij dan ook wat 'traantjes' weg bij het horen van de lieve woorden van zijn tv-collega. 

De presentator biecht vervolgens op stiekem best wel 'familieziek' te zijn. "Ik heb echt al honderd hartjes gekregen van mijn familie. We zijn echt veel met elkaar, we bellen wel 4 à 5 keer per dag. En dat is echt hartstikke leuk."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook

Werk verpestte leven Willibrord Frequin

Gerard herkent zich overduidelijk niet in de warme thuissituatie van Willibrord. "Als ik thuiskom staat er een hond tegen het hek, nou die is heel enthousiast, haha."

De krullenbol kan het niet laten om een grap te maken over het hondje van Geer. "Te pissen zeker?", sneert Willibrord, gevolgd door een bulderende schaterlach. De aanstekelijke lach van de oud-presentator zorgt ervoor dat alle mannen in lachen uitbarsten.

Benieuwd naar meer avonturen van Willibrord, Gerard, Barry en Peter in Zuidoost-Azië? Check dan iedere dinsdagavond Beter Laat Dan Nooit om 20.30 bij RTL 4.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!