Kelly van der Veer Beeld © Gordon In Wonderland

Televisiecomeback Kelly van der Veer in nieuwe Gordon-show

04 september 2018 14:09

Gisterenavond was de allereerste aflevering te zien van Gordon In Wonderland. In het RTL 4-programma gaat Goor op bezoek bij allerlei kleurrijke types met een bijzonder levensverhaal. Tijdens het interview met een flamboyante dierenliefhebster loopt de presentator onverwacht ook een oude bekende tegen het lijf...

Jarenlang is Kelly van der Veer een vertrouwd gezicht op de Nederlandse televisie. Van Big Brother, JENSEN! tot aan Dancing On Ice, de transseksuele mediapersoonlijkheid komt halverwege de jaren '00 in heel wat spraakmakende programma's voorbij. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook

Gordon haalt uit naar Gouden Televizier-Ring Gala

De afgelopen jaren is het echter angstvallig stil rondom Kel. De rondborstige vamp besluit de televisiewereld vaarwel te zeggen en volledig te gaan voor een carrière als webcamgirl.

Volgens de laatste berichten zou de voormalige Big Brother-ster de laatste jaren echter vooral achter de Amsterdamse ramen te vinden zijn.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook

Nieuwe horecazaak Gordon heeft andere naam

Kelly blijkt de mediawereld toch nog niet helemaal vaarwel te hebben gezegd. Gisterenavond was te zien hoe de realityster haar televisiecomeback beleefde in Gordon In Wonderland.

Gordon is met stomheid geslagen wanneer hij Kelly aantreft in het weiland van de dierenliefhebster. Hij is maar wat blij om zijn vriendinnetje na al die tijd weer terug te zien.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook

Gordon maakt nog drie programma's voor RTL

Samen met Kel gaat Gordon meteen aan de slag om alle dieren op de boerderij te voederen. En dat is best nog wel een hele klus, gezien de grote hoeveelheid aan (gehandicapte) dieren die er ronddartelen. 

Gordon en Kelly hebben het meteen weer als vanouds gezellig. Er wordt heel wat afgelachen, zeker wanneer de boezemvrienden besluiten om samen met de honden in bad te gaan. De schaterlach van Gordon is tot mijlenver nog te horen.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook

Gordon naar Talpa: 'Je moet je hart volgen'

Benieuwd naar de andere bijzondere gasten die hun levensverhaal gaan met Gordon? Check dan aanstaande woensdag om 20.30 weer een fonkelnieuwe aflevering van Gordon In Wonderland.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!