Joshua Feytons Beeld © Instagram @joshuafeytons

Temptation-knapperd Joshua vanavond poedelnaakt op televisie

5 september 2018 09:32

Vandaag is het dan eindelijk zo ver: dan gaat het spiksplinternieuwe seizoen van Adam Zkt. Eva VIPS van start! En dit keer met niemand minder dan de bloedmooie Temptation Island-hunk Joshua Feytons in de hoofdrol!

Joshua wordt begin dit jaar bekend door zijn deelname aan Temptation Island. De knapperd weet in een mum van tijd het hart van heel televisiekijkend Nederland én Vlaanderen te veroveren.

In het veelbesproken RTL 5-programma begint Joshua een affaire met Megan, maar hun liefdesgeluk is slechts van korte duur. Joshua ziet namelijk geen heil in een relatie met Megan en dus besluiten de twee als vrienden verder te gaan.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook

Beleef nu je eigen Temptation Island VIPS

Na de opnames voor Temptation Island heeft Joshua enige weken iets moois met verleidster Chloe, maar ook deze liefde houdt niet lang stand. En dus is de stoere motorcrosser op zoek naar een nieuwe vlam!

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook

Temptation-Joshua geeft zich helemaal bloot in Adam zkt. Eva VIPS

Jos heeft de hulp ingeschakeld van het programma Adam Zkt. Eva VIPS. Door middel van de datingshow hoopt de realityster zijn nieuwe liefde te vinden. 

In Adam Zkt. Eva VIPS zal Joshua op date gaan met twee dames. Uit de promo blijkt dat hij op date zal gaan met voormalig Holland's Next Top Model-gezicht Lena. Grote vraag is echter of Joshua zal zwichten voor de charmes van Lena of hij toch zal kiezen voor de andere kandidate.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook

Joshua maakt zich klaar voor Adam Zkt. Eva VIPS

Benieuwd voor wie Joshua uiteindelijk zal kiezen en of de hunk echt zo groot geschapen is als Megan altijd beweerde in Temptation Island? Check dan vanavond om 20.30 Adam Zkt. Eva VIPS bij RTL 5 of kijk de uitzending alvast vooruit bij Videoland. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!