Beeld © Goede Tijden, Slechte Tijden

Dit is hem dan: het nieuwe GTST-liefje van Lucas

05 september 2018 10:33

Lange tijd zat Lucas in zak en as toen zijn liefje Felix het bekendste soapdorp van Nederland verliet. Vanavond lijken er weer betere tijden aan te breken voor de GTST-hunk wanneer hij plotseling oog in oog staat met de knappe Flo Wagenaar.

Lucas zijn hart is gebroken wanneer Felix eind 2017 aangeeft naar het buitenland te vertrekken om zijn grote droom achterna te jagen: een carrière als danser in Las Vegas. Verscheurd door verdriet nemen de heren afscheid van elkaar.

Sindsdien gaat Lucas als single door het leven.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook

ZIEN: Lisa Loïs zingt live de nieuwe GTST-leader

Maar daar lijkt nu verandering in te gaan komen! Vanavond is te zien hoe Q Bouwhuis samen met zijn werkgroepdocent Flo Wagenaar eetcafé de Koning komt binnengewandeld. Lucas is direct onder de indruk van de aantrekkelijke milieufanaat.

In de promo is te zien dat Lucas er duidelijk geen gras over laat groeien en zijn nieuwe liefdesproject meteen vol op de mond zoent. Zal Lucas dan eindelijk weer de liefde hebben gevonden?

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook

Tot grote opluchting van de GTST-fans: Nina leeft nog

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook

Joey Ferre toegevoegd aan cast GTST

De komst van Lucas zijn nieuwe vlam betekent eveneens de introductie van acteur Roel Dirven, die vanaf vanavond gestalte zal geven aan de rol van Flo. Roel was eerder al te zien in Het Huis Anubis, Gooische Vrouwen 2 en Nieuwe Tijden. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook

GTST's Q uit de kleren voor Everon Jackson Hooi

Hoewel in GTST de vonken ervanaf vliegen bij de heren, lijkt een romance buiten de set uitgesloten. Aan RTL Boulevard laat Roel weten dat hij Ferry al kende voordat hij zijn GTST-entree beleefde en de twee sindsdien goed bevriend zijn geraakt. Van een liefde in zijn leven is momenteel geen sprake, aldus de nieuwbakken soapie. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook

Nieuwe GTST-aanwinst vermaakt zich opperbest met Ferry Doedens

Benieuwd naar de ontmoeting tussen Lucas en Flo? Check dan vanavond om 20.00 Goede Tijden, Slechte Tijden voor het debuut van Roel in de Nederlandse oersoap. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!