Beeld © ANP

Wat is er eigenlijk met Taffie uit ZOOP gebeurd?

08 september 2018 10:00

14 jaar geleden alweer verscheen jeugdsoap ZOOP op de buis. Deze goedbekeken serie kende vele acteurs en actrices die we nu nog kennen. Zo speelde Nicolette van Dam de rol van Bionda en was onze eigen Vivienne van den Assem te zien als Elise. Ook Dance Dance Dance-deelnemer Patrick Martens schitterde als Mike in de jeugdserie. Maar hoe gaat het nu eigenlijk met Taffie? We zochten eens uit wat actrice Monique van der Werff nu allemaal uitspookt.

De stoere punker Taffie werd gespeeld door Monique van der Werff. De actrice was drie seizoenen in ZOOP te zien en speelde ook mee in de drie ZOOP-films.

Maar al voor het ZOOP-avontuur was Monique te zien op tv en het witte doek. Zo heeft ze anderhalf jaar lang in Onderweg Naar Morgen gespeeld als Suzy de Ruyg en speelde ze in de film Loverboy. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees meer:

Patrick Martens deelt superschattig schoolkiekje

Na het stoppen van ZOOP in 2006, was Monique in 2007 nog te zien in de film Honeyz. Helaas werd de film niet zo goed ontvangen. Sterker nog, de film sleepte meerdere zogenoemde gouden uien in de wacht, onder meer voor slechtste film van dat jaar. 

Hierna besloot Monique het over een muzikale boeg te gooien. Zo deed ze in 2007 mee met het televisieprogramma So You Wanna Be a Popstar?. Helaas kwam ze hier niet verder dan de 3e aflevering.

Miniatuurvoorbeeld

Meer van ZOOP:

Zo gaat het nu met de cast van ZOOP

Na het talentenjacht-avontuur werd het stil rondom Monique. De actrice richtte zich voornamelijk op theater en begon de stichting The White Rabbit. Hiermee maakte ze theatervoorstellingen waarmee ze het land doorreisde. Ook werkte ze als verhalenregisseur.

Na dit een lange tijd gedaan te hebben heeft de inmiddels 36-jarige Monique besloten om een hele andere richting op te gaan. Ze is namelijk aan de slag gegaan als zwangerschaps- en geboortecoach. Met haar baan begeleidt ze vrouwen in hun zwangerschap en bevalling en dat doet 'Taffie' nu al zeven jaar. Zelf heeft ze ook een dochtertje die ze samen kreeg met acteur Erik van der Horst.

Miniatuurvoorbeeld

Lees meer:

Babynieuws: Vivienne van den Assem wordt moeder

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!