Beeld © ANP

Jim Bakkum had altijd al een zwak voor Tooske Ragas

06 september 2018 09:43

Alleskunner Jim Bakkum is regelmatig op de buis te zien om zijn projecten met de rest van Nederland te delen. Gisteren maakte de hunk zijn agenda leeg voor een bezoekje aan Tijd voor Max. En heel toevallig was zijn oude Idols-maatje Tooske  Ragas ook van de partij! En dat vraagt natuurlijk om een nostalgisch kiekje.

"Niets veranderd, toch?"
Miniatuurvoorbeeld

Oeh la la:

Jim Bakkum scoort hoofdrol

“Bijna 16 jaar geleden bij haar begonnen in Idols”, plaatst de zanger onder het geschoten plaatje van zichzelf en de altijd vrolijke presentatrice. “Keek altijd zo tegen haar op, wat een vakvrouw”, bewondert hij haar. 

Ook post hij nog een kiekje van al die jaren terug. Inclusief stekeltjes en een fout leren jasje. “Niets veranderd, toch?”, grapt hij erbij. 

Miniatuurvoorbeeld

Ook leuk:

Tooske Ragas super blij met winst Kroongetuige

In 2002 zaten we massaal in spanning voor de tv gekluisterd voor dé bekendmaking van het jaar: wie oh wie zou de winnaar van Idols 1 worden? Helaas voor Jim greep hij nét mis. Maar dat mag de pret niet drukken! Want ondanks dat hij zonder dat felbegeerde beeldje de studio verliet, is het lekkere hapje nog altijd volop in de picture! Zo schittert hij dit najaar in de romantische feelgood film Zwaar Verliefd en staat hij op de planken met de musical All Stars. Go Jim!

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!