Beeld © Universal Pictures/RTL/HBO

Beste reizigers: dit kun je beter niet in de trein kijken

9 september 2018 13:40

Videoland en Netflix, ideaal voor een lange treinreis. Toch kan het zijn dat je het overzicht van het aanbod een beetje kwijt bent. Daarom helpen wij jou met een lijst van films, series en programma's die je beter níet in de trein kunt kijken. Scheelt een hoop scheve blikken.

Alle 50 Shades of Grey films 

Deze spreekt voor zich. Deze films, gebaseerd op het gelijknamige boek, volgt het verhaal over de liefde en de lusten van Grey en Anastasia met de nodige sexscene’s. Om je een voorbeeld te geven: het eerste deel bestond voor 1/5e uit pikante beelden. Beetje ongemakkelijk dus als er iemand op je schermpje meekijkt.

Black Mirror

Netflix is een meester in hitseries en Black Mirror is daar één van.  De serie laat zien hoe de technologische ontwikkelingen de samenleving in gevaar kunnen brengen. Ook komen er scènes voorbij die je liever niet deelt met degene die naast je zit. Bijvoorbeeld de allereerste aflevering, waarin een minister wordt gedwongen om intiem te worden met een… varken. Maar ook de andere seizoenen zitten vol bizarre beelden.

Miniatuurvoorbeeld

Meer Black Mirror:

Netflix komt met vijfde seizoen Black Mirror

Game of Thrones

Rollende hoofden, bloederig geweld en veel 18+ scènes; zo kun je deze serie het best omschrijven. En dan zul je net zien dat er iemand op je scherm kijkt terwijl er weer een naakte vrouw door het beeld loopt.

Adam zkt. Eva VIPS.

Niks is ongemakkelijker dan naast iemand te zitten die kijkt naar een naakte Joshua van Temptation Island. Wij raden aan om dit thuis te kijken met je beste vriend of vriendin op de bank en een wijntje in je hand. En de gordijnen dicht.

 

Miniatuurvoorbeeld

Meer Temptation:

Temptation-knapperd Joshua vanavond poedelnaakt op televisie

The Walking Dead

Deze serie gaat over een wereld die is overgenomen door zombies. Hij staat dus garant voor veel bloed, maar dan ook echt veel bloed. En vergeet ook alle schrikmomenten niet. Toch een beetje ongemakkelijk als je van schrik ineens je laptop op de grond van de trein laat vallen.

Temptation Island

Dit programma kent veel schaars gekleden mensen en intieme beelden. Wij raden aan om de momenten bij het kampvuur over te slaan en die lekker terug te kijken als je weer thuis bent.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

South Park plaagt kijker in eerste uitzending

Hachi

Ken je dat gevoel dat je keihard hebt zitten janken in de bioscoop en dat dan het licht ineens aangaat? Dat wil je natuurlijk ook niet in de trein meemaken. Zielige films die gerant staan voor een tranendal kun je dus ook skippen. Wat dacht je bijvoorbeeld van Hachi? Ik huil niet, jij huilt!

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!