Beeld © Linelle Deunk/KRO-NCRV

Nieuw seizoen Boer zoekt Vrouw was er bijna niet gekomen

10 september 2018 16:17

Het had niet veel gescheeld of je zou dit weekend niet naar een nieuw seizoen van Boer zoekt Vrouw kunnen kijken. En dat heeft alles te maken met Yvon Jaspers' andere boerenprogramma: Onze Boerderij.

"Ik maak geen Boer zoekt Vrouw meer als ik niet ook Onze Boerderij mag maken"

Tijdens de jaarlijkse boerenbijeenkomst van ForFarmers maakte Yvon bekend dat ze hard heeft gevochten voor 'haar' programma Onze Boerderij. Hierin gaat de blondine op zoek naar het échte boerenleven en onderzoekt ze hoe het is om in deze tijd een agrarisch bedrijf te runnen. 

Na een succesvol eerste seizoen hoopte Yvon natuurlijk op een vervolg. En die komt er! "Ik ben daar ongelooflijk blij mee. Want behalve de liefde gebeurt er zoveel met onze Nederlandse boeren wat ons als Nederlanders allemaal aan gaat", laat ze aan de KRO-NCRV weten.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Wedding bells: boer Olke gaat trouwen

Het was wel even knokken voor de boerenpresentatrice om Onze Boerderij opnieuw op tv te krijgen. "Ik heb het bij de KRO zelfs zo hard gespeeld door te zeggen: 'jongens, ik maak geen Boer zoekt Vrouw meer als ik niet ook Onze Boerderij mag maken.'", aldus Yvon tijdens het event voor boeren. 

Haar tweede doel is om meer afleveringen op tv te krijgen. Nu zijn dat er nog zes, maar ze wil er meer. "Wie weet", voegde Yvon hoopvol toe. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Yvon Jaspers scoort ook met Onze Boerderij

Deze zondag begint het nieuwe seizoen van Boer zoekt Vrouw. De nieuwe boeren en boerinnen gaan vanaf dan op zoek naar hun ware liefde. Yvon volgt ze daarbij natuurlijk van begin tot eind!

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!