Dries Roelvink Beeld © ANP

Ondanks alcoholstop: Dave Roelvink drinkt tóch

11 september 2018 19:35

Gisterenavond was Dave Roelvink uiteraard aanwezig bij het grootse concert van zijn vader Dries in Paradiso. En hoewel de Roelvink-telg beloofd had voorlopig geen alcohol meer te drinken, bleek Dave stiekem toch te diep in het glaasje te hebben gekeken...

"En dat je dan toch wéér gaat drinken, terwijl je net gezegd hebt dat je een tijdje niet meer gaat drinken... dan vind ik je een slapjanus!"

Half augustus werd Dave staande gehouden door de politie, omdat hij met teveel drank op achter het stuur zat. Ook reed de Effe Geen Cent Te Makken-ster 180 op een weg waar je maar 100 mag. Het rijbewijs van Dave werd ingenomen en de knapperd beloofde de fles voorlopig even te laten staan.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook

'Dave Roelvink had gedronken op concert vader'

Toen de RTL Boulevard-verslaggever gisterenavond echter wilde vragen hoe Dave het concert van vaderlief had ervaren, biechtte de realityster op toch een glaasje te hebben gedronken. En dat terwijl hij nog geen drie weken geleden had aangegeven voorlopig geen druppel alcohol meer te drinken.

Eerder die avond in Paradiso maakte Dave al een opmerking die bij veel fans van Dries in het verkeerde keelgat schoot. "Papa, je weet dat ik een slechte prater ben, ik ben beter in autorijden", flapte hij er - tot grote verbazing - van het aanwezige publiek uit.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook

Dave Roelvink doet helemaal niks in het huishouden

RTL Boulevard-deskundige Miljuschka Witzenhauzen vindt het ongepast dat Dave gisteren toch is gaan drinken en de spot dreef met zijn aanhouding. "Ik vind het in geen enkele zin grappig. Het is niet grappig dat hij een opmerking maakt over dat autorijden en ik vind het ook niet grappig dat we zeggen: haha, hij heeft geen druppel aangeraakt dus komt hij niet voor de camera. Ik vind het écht een slecht voorbeeld." 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook

Dronken Dave Roelvink klemgereden en opgepakt

"Natuurlijk mag je een biertje drinken. Maar als jij met gierende banden van de politie bent weggereden en je hebt zoveel jonge volgers, dan ga je dat op een bepaalde manier verheerlijken. Want hij wordt nog steeds overal geboekt en heeft nog steeds veel werk. En dat je dan toch wéér gaat drinken, terwijl je net gezegd hebt dat je een tijdje niet meer gaat drinken... dan vind ik je een slapjanus! Dan vind ik je echt een slecht voorbeeld. Ik zou niet willen dat mijn zoon later naar hem kijkt en denkt: jij bent nou echt heel tof."

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!