Beeld © ANP

Richard Groenendijk nog niet gevraagd voor Ranking the Stars

12 september 2018 12:45

Sinds we weten dat Paul de Leeuw de overstap maakt naar RTL, is ook duidelijk geworden dat de presentator 'zijn' programma Ranking the Stars niet mee zal nemen naar RTL. De vraag is dan natuurlijk: wie gaat het populaire programma presenteren? Richard Groenendijk laat aan RTL Boulevard weten dat hij helaas nog niet is gevraagd.

"Het programma hangt zo aan Paul"

Net als het publiek vraagt ook Richard zich af wie de nieuwe presentator van het programma zal worden. Veel mensen hopen dat Richard het stokje van Paul de Leeuw overneemt. Toch is de cabaretier en vaste gast van het programma nog niet gebeld door BNNVARA. "Mijn eerste impuls is ook nee," vertelt Richard aan RTL Boulevard. "Het programma hangt zo aan Paul. Als Paul dan stopt, dan moet dat eigenlijk ook stoppen."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Paul de Leeuw komt met een heerlijk avondje bij RTL

Er is al wel voorzichtig gepolst of Richard het wat zou vinden, maar een concrete vraag vanuit BNNVARA is er nog niet gekomen. Zelf lijkt het Richard juist een goed idee als de nieuwe presentator niet te veel op Paul de Leeuw lijkt. Zo denkt hij aan Marc-Marie Huijbreghts. "Of een vrouw! Chantal Janzen bijvoorbeeld... Maar zij is RTL." Maar of Richard zelf ja zou zeggen: "Dat kan ik beter niet doen." Maar zeg nooit nooit.

Op dit moment is het nog even afwachten wie het presentatiestokje van Paul gaat overnemen en of er überhaupt een nieuw seizoen Ranking the Stars komt. BNNVARA laat weten dat later dit jaar wordt besloten over de toekomst van het programma.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Richard Groenendijk komt met nieuwe personalityshow

We zijn benieuwd:

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!