Beeld © Instagram @vrauwtjegenaamdlautje

Liefde leidt je tot het eind: GTST's Rover stapelverliefd

12 september 2018 15:37

Sinds een kleine twee weken is Goede Tijden, Slechte Tijden weer een nieuwe hunk rijker. De fans zwijmelen meteen weg bij het zien van Floris Bosma, maar helaas pindakaas voor alle smachtende dames... De nieuwbakken soapie is al hartstikke bezet!

"Na het optreden vlogen we elkaar in de armen."

In Story vertelt Floris al drie maanden helemaal happy te zijn in de liefde. "Ik ben nu drie maanden samen met mijn vriendin Laura. Ze is actrice, we hebben elkaar ontmoet op een feestje van gemeenschappelijke vrienden."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook

ZIEN: Lisa Loïs zingt live de nieuwe GTST-leader

De acteur vertelt het hart van Laura veroverd te hebben met zijn muzikale skills. "We gaven met Dan August, de band waarin ik speel, een optreden in de Melkweg in Amsterdam. Ik had aan Laura gevraagd of ze wilde komen kijken en heb die avond een nummer aan haar opgedragen. Ik zocht oogcontact met haar in het publiek, pakte de microfoon en zei: 'dit nummer is voor een heel bijzonder meisje, mag ik je vanaf nu mijn vriendin noemen?' Laura knikte daarop instemmend. Na het optreden vlogen we elkaar in de armen."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook

GTST's Alkan stikjaloers op tegenspelers Melissa

Floris zegt in Story zijn droomvrouw te hebben gevonden. "Laura is heel eigenwijs en niet op haar mondje gevallen. Daar hou ik echt van. We hebben ook geregeld verhitte discussies. Het is bij ons in ieder geval nooit saai, haha."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook

Joey Ferre toegevoegd aan cast GTST

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!