Kelly en Sam Gooris Beeld © Instagram @kellypfaffg

Realityshow De Pfaffs bezorgde Kelly Pfaff geen goudmijn

13 september 2018 12:20

Kelly Pfaff dook gisteren het bed in met James Cook voor zijn programma Bedgeheimen. Het oud-model deed daar een boekje open over De Pfaffs. Het meedoen aan de goedbekeken realityshow was nou niet bepaald een vetpot, zo biecht het liefje van volkszanger Sam Gooris op.

“Ik ga niet meer voor bepaalde mensen werken of met hen samenwerken."

Jarenlang is Kelly Pfaff een vertrouwd gezicht in talloze Vlaamse én Nederlandse huiskamers. Samen met haar familie was Kelly maar liefst tien seizoenen lang te zien in De Pfaffs. De serie scoorde in de jaren '00 de pannen van het dak.

Toch heeft de show Kel nou niet bepaald een goedgevulde spaarrekening opgeleverd. “Wij zijn daar niet rijk van geworden. Dat is een verkeerd beeld dat de mensen hebben", aldus de Pfaff-telg in Bedgeheimen.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook

Shania Gooris van de Pfaffs maakt filmdebuut

Kelly vertelt aan James dat ze zich flink in de zak gezet voelt. “Ik ga niet meer voor bepaalde mensen werken of met hen samenwerken. Ik zal altijd wel beleefd blijven. Maar in gedachten denk ik er het mijne van."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook

Villa uit De Pfaffs met korting in de verkoop

De moeder van Shania en Kenji bekent dat de VTM een hoop meer geld heeft overgehouden aan de show dan zijzelf. Toch zijn ze nog altijd on speaking terms. “Ja, maar ik ben niet iemand die achteraf met slijk gaat gooien. Je krijgt ook veel kansen, hé. Het is nog steeds een fijne samenwerking met hen."

Een vervolg op De Pfaffs zit er echter waarschijnlijk niet in. Kelly zegt te twijfelen of ze ooit nog een nieuw seizoen wil maken van de realityshow, niet in de laatste plaats vanwege de slechte financiële afspraken.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook

Amai: Shania is sprekend haar moeder Kelly Pfaff

Comeback

Eerder liet Kelly's moeder Carmen al aan RTL Boulevard weten dat een comeback voorlopig uitgesloten is. "We komen voorlopig helemaal niet terug met De Pfaffs. Er zijn de afgelopen jaren wel gesprekken geweest met verschillende tv-makers om de serie te laten terugkeren, maar er ligt nog niks concreets op tafel."

En dat heeft alles te maken met de kleinkinderen Fay, Liam, Keano en Bruce. "Shania en Kenji zijn inmiddels uit de puberteit, zij kunnen zelf beslissen of zij het leuk vinden om onderdeel te zijn van een realityshow. Maar de andere kleinkinderen zijn nog jong: onze Fay is bijvoorbeeld pas tien jaar oud. We willen dat alle kleinkinderen oud en verstandig genoeg zijn om zelf te beslissen of zij mee willen doen aan een tv-programma rondom De Pfaffs. Dat is momenteel nog niet het geval."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook

Carmen Pfaff reageert op geruchten tv-comeback De Pfaffs

"We vinden het super leuk om ooit weer terug te keren op de televisie, maar niet op dit moment. De plannen voor een terugkeer van De Pfaffs liggen voorlopig nog in de ijskast. Het is nu zes jaar geleden dat de serie gestopt is. Het zou kunnen dat we terugkeren wanneer het precies tien jaar geleden is dat De Pfaffs voor het laatst te zien waren op televisie, maar voorlopig is dat dus niet aan de orde."

Vlogger

De fans hoeven het echter niet helemaal te doen zonder Kelly en de rest van de familie. Zoonlief Kenji is namelijk aan het vloggen geslagen en post heel wat leuke video's van de familie op zijn YouTube-kanaal. 

Benieuwd naar hoe het nu gaat met Kelly, Kenji en de anderen Pfaffjes? Check dan gauw onderstaande video's:

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!