Roel, Dorian, Floris en Joey Beeld © Feriet Tunc

GTST so far: de hunks houden gemoederen flink bezig

15 september 2018 06:19

Alweer twee weken kan soapkijkend Nederland genieten van Floris Bosma, Roel Dirven, Joey Ferre en Dorian Bindels in Goede Tijden, Slechte Tijden. Hoog tijd dus voor een update om te kijken hoe het hun alterego's tot op dusver is vergaan in Meerdijk.

Flo Wagenaar

Lucas is direct onder de druk wanneer Flo eetcafé De Koning komt binnengewandeld. Flo is de werkgroepbegeleider van Q en komt via hem dan ook in contact met Lucas.

In eerste instantie lijkt het alsof Flo en Lucas een match made in heaven zijn. Direct bij hun ontmoeting zoenen de twee dan ook hartstochtelijk met elkaar. Dat vuur is echter al gauw weer gedoofd wanneer Flo ontdekt dat Lucas behoorlijk oppervlakkig is.

Miniatuurvoorbeeld

Meer Meerdijk:

GTST-koppel 'Mark en Marieke' aan de kant gezet

Lucas doet er vervolgens alles aan om indruk te maken op de ietwat serieuze Flo, maar de vraag is of Flo wel zit te wachten op zo'n hysterisch type als Lucas. De tijd zal moeten uitwijzen of Lucas en Flo daadwerkelijk meant to be zijn of dat de verschillen tussen de mannen toch te groot zijn om als liefdespartners door het leven te kunnen gaan.

Rover Dekker

En dan is daar ook nog Rover. Kimberly is verbijsterd wanneer ze plotseling oog in staat met haar ex-liefje. Rover zegt tijdelijk te zijn teruggekeerd uit Canada om het contact met Kim te kunnen herstellen. Rover heeft namelijk ontdekt dat zijn ex-vriendinnetje een zelfmoordpoging heeft gedaan nadat - door zijn toedoen - haar naaktfoto's viral zijn gegaan.

De twee kemphanen leggen hun geschil bij en besluiten de draad van hun vriendschap weer op te pakken. Maar wat Kim niet weet is dat Rover in het diepste geheim nog altijd gevoelens heeft voor haar. Zal de liefde alsnog weer opbloeien of is het voorgoed over en uit tussen Kim en Rover?

Miniatuurvoorbeeld

Meer Meerdijk:

Dit is hem dan: het nieuwe GTST-liefje van Lucas

Carlos Ramirez

Carlos is op slag verliefd wanneer hij een verwarde Nina aantreft in het zonnige Spanje. Nina is duidelijk in de war en Carlos besluit om haar te helpen haar leven weer op de rails te krijgen. Maar Nina - die zichzelf Nola noemt - zwijgt in alle toonaarden over wat er met haar gebeurd is.

De temperamentvolle wijnhandelaar heeft echter door dat Nola eigenlijk Nina heet en al maandenlang vermist is. Na grondig research besluit hij af te reizen naar Meerdijk om daar meer te weten kunnen komen over de reden van Nina's vertrek uit het bekendste soapdorp van Nederland.

Miniatuurvoorbeeld

Meer Meerdijk:

Tot grote opluchting van de GTST-fans: Nina leeft nog

Eenmaal daar aangekomen weet Carlos al snel heel wat Meerdijkers tegen zich in het harnas te jagen. Zowel Ludo als Bing zit duidelijk niet te wachten op het gespit van Carlos in het verleden van de familie Sanders.

Grote vraag is nu of Carlos Nina zal weten te overtuigen om toch terug te gaan naar Meerdijk of dat de tortelduifjes samen in Spanje zullen blijven... 

Daan Stern

Maar ook Daan Stern heeft al heel wat stof doen laten opwaaien in Goede Tijden, Slechte Tijden. Hij wordt - met dank aan zijn opa Eduard - aangesteld tot dé nieuwe rechercheur van Meerdijk.

Al vrij gauw na zijn komst in Meerdijk raakt Daan in de ban van de mysterieuze Aysen. Want hoewel de twee overduidelijk een fling met elkaar hebben, lijkt Aysen niet echt open te staan voor een amoureuze verhouding met Daan.

Miniatuurvoorbeeld

Meer Meerdijk:

GTST's Alkan stikjaloers op tegenspelers Melissa

Daan probeert Aysen, die maanden geleden door rechercheur Groen op non-actief is gesteld, in te pakken door haar opnieuw aan te nemen als rechercheur. In eerste instantie weigert Aysen, maar later besluit ze om toch overstag te gaan.

Zullen Aysen en Daan het professioneel weten te houden? Of zal de vonk alsnog overslaan?

Kortom: de heren houden de gemoederen flink bezig in Meerdijk. Benieuwd hoe het verder gaat? Kijk dan iedere werkdag naar Goede Tijden, Slechte Tijden om 20.00 uur bij RTL 4.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!