Beeld © Modern Family

Slecht nieuws voor alle fans van Modern Family

14 september 2018 08:03

In het komende seizoen van hitserie Modern Family zal “een belangrijk personage” komen te overlijden. Dat heeft bedenker Christopher Lloyd verteld in een interview met Entertainment Weekly. Hij wil niet prijsgeven om wie het gaat.

“De familie maakt de grote dingen des levens mee. En daar hoort de dood natuurlijk ook bij"

“De familie maakt de grote dingen des levens mee”, zegt hij. “En daar hoort de dood natuurlijk ook bij. Het is nooit gemakkelijk om dat te doen in een televisieserie. Maar anderzijds, het zou heel vreemd zijn als de families Pritchett en Dunphy er niet mee te maken krijgen.”

Modern Family vertelt over de besognes van de zeer diverse familie van pater familias Jay Pritchett (Ed O’Neill). De serie geldt als een van de beste Amerikaanse komedies van de afgelopen tien jaar en won kasten vol prijzen.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Modern Family-actrice weer uit het ziekenhuis

Medebedenker Steven Levitan liet eerder doorschemeren dat het komende tiende seizoen de laatste reeks zou zijn. Dit zou logisch zijn, omdat de contracten van alle vaste acteurs na dit jaar aflopen. Maar Christopher Lloyd laat de toekomst van de serie open. “Ik merk dat iedereen zin heeft om door te gaan”, stelt hij in het interview. “Maar logistiek zal het zeker wat voeten in de aarde hebben.”

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!