Beeld © Getty Images

Teen Mom-ster Catelynn opnieuw in verwachting

14 september 2018 11:37

Catelynn Lowell en haar man Tyler Baltierra zijn door het dolle heen! Na alle shit van afgelopen tijd verwachten de twee namelijk hun derde kindje. De Teen Mom-ster maakt het nieuws bekend met een aantal prachtige zwangerschapsfoto's.

"Deze baby is onze regenboog na de storm!"
Miniatuurvoorbeeld

Bekijk ook:

WTF: Teen Mom-reünie loopt volledig uit de hand

Aan US Magazine laat Catelynn exclusief weten: "Deze baby is onze regenboog na de storm. Ik ben zo blij!" Wel was het even schrikken toen ze merkte weer zwanger te zijn. "Het was niet gepland, zeker na de miskraam en hoe alles mentaal steeds slechter ging."

Het stel was eigenlijk van plan nog even te wachten met de uitbreiding van hun gezin. "We hebben veilige seks gehad, maar ik ben toch zwanger geworden. De baby wilde er gewoon komen. Het was enorm onverwachts!" 

Miniatuurvoorbeeld

Nog meer babynieuws:

Kleine spruit voor Teen Mom-Chelsea

Begin dit jaar nog kondigde Catelynn aan zwanger te zijn van haar derde, maar in februari moesten ze het verschrikkelijke nieuws delen dat ze een miskraam had gehad. Dat zorgde onder andere voor een hele heftige en zware tijd waarin ze zelfs aangaf zelfmoordneigingen gehad te hebben. 

De 26-jarigen zijn al ouders van de 3 jaar oude Novalee. Hun oudste, de 9-jarige Carly, hebben ze in 2009 laten adopteren. De ups and downs die Catelynn en Tyler meemaken na de adoptie zijn allemaal te zien in de MTV-serie.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!