Beeld © Dance Dance Dance

Tranen van geluk voor Holly Mae en Soy

16 september 2018 06:36

Het gaat er hard aan toe bij Dance Dance Dance. Vorige week werd er een traantje weggepinkt toen Bridget en Jelle het DDD-avontuur moesten verlaten. En ook deze aflevering vloeiden de tranen weer rijkelijk. Alleen dit keer niet van verdriet, maar van geluk!

"Er is niets mooier dan dit samen te doen"
Miniatuurvoorbeeld

Oeh la la:

Het werd nog nooit zo heet in de Dance Dance Dance-studio

Holly en Soy trainden zich de afgelopen week een ongeluk. Tijd om even lekker op de bank te hangen was er niet, want de twee stonden bijna elke minuut van elke dag in de dansschool.

Deze week ging het verliefde duo de strijd aan met het prachtige nummer What About Us van zangeres P!nk. En de sfeer zat er al direct lekker in. "Oh, dat wilde ik zó graag", schreeuwde Holly Mae het uit. "Hier zijn we zo blij mee", viel Soy haar bij. 

Miniatuurvoorbeeld

Wauw:

Britt Scholte zet de Dance Dance Dance-studio op z'n kop

De twee gaven tijdens de bloedstollende liveshow alles wat ze hadden en dansten de sterren van de hemel. Maar daar zag het in de repetities niet naar uit... "Dit is een pittig", beaamden de twee.

Maar geen paniek! Het duo wist zich te herpakken en ging voor goud. En dat uitte zich na het spetterende optreden in opluchting en de nodige waterlanders. "We wilden dit heel graag omdat het een nummer is dat ons heel veel doet. En het was gewoon een beetje veel geloof ik", vertelde Holly met tranen in haar ogen, "Er is niets mooier dan dit samen te doen", aldus Soy.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Winnaars Dance Dance Dance in musical Evita

Ook de jury was zwaar onder de indruk van het optreden en Timor noemde het zelfs het beste optreden uit de Dance Dance Dance-geschiedenis. Wauw! Hij gaf dan ook enthousiast de eerste tien van het seizoen. "Dit is wat het moet zijn", sprak hij als een trotse vader. Igone en Dan volgden zijn voorbeeld. "Ja, jeetje", aldus Holly met een mond vol tanden.

De tortelduifjes namen dertig punten mee en waren daarmee veiliggesteld voor de volgende liveshow. Minder geluk hadden Marlayne Sahupala en Patrick Martens. Voor hen zit het Dance Dance Dance-avontuur er op.

Dance Dance Dance is elke zaterdag om 8 uur te zien bij RTL 4.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!