Beeld © The Voice Senior

Jimi wint de spectaculaire finale van The Voice Senior

14 september 2018 23:20

Wekenlang hebben de podiumtijgers op leeftijd in spanning gezeten, maar vanaf vanavond mag de 69-jarige Jimi zich dan eindelijk de winnaar van The Voice Senior noemen! Hij versloeg met vlag en wimpel zijn medefinalisten Annet, Georges en Noble.

Het hoge woord kwam eruit tijdens een speciale uitzending van RTL Late Night. De kijkers hadden de mogelijkheid om op hun favoriet te stemmen, en dat deden ze dan ook massaal! De rasartiest Jimi maakte met zijn unieke stem diepe indruk op de jury en op de mensen thuis. In de finale weet de finalist van team Geer & Goor alle ogen op zich te richten met zijn bijzondere versie van het nummer To Love Somebody.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

De finalisten van The Voice Senior gaan het theater in

Jimi, de 69-jarige hipster en rasartiest had tijdens de audities al zijn kleinkinderen meegenomen die hem hadden opgegeven. Na de jarenlange zorg voor zijn moeder wilde hij de muzikale draad weer oppakken. Toen deze zorgzame Jimi het nummer It's A Man's Man's Man's World van James Brown inzet, drukten alle juryleden direct op de knop. Ilse noemde het de beste auditie so far en Marco beloofde de fantastische zanger zelfs dat hij op 5 december in Carré mag staan samen met hem. Wat een top auditie!

Miniatuurvoorbeeld

ook leuk:

Wendy weet het zeker: tweede seizoen The Voice Senior komt

Tijdens de gewaagde Knockouts zong hij het nummer Soul Man van The Blues Brothers. En dat deed hij natuurlijk weer op zijn eigen speciale manier. En met succes, want hij wist een plekje te bemachtigen in de bloedstollende finale.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Tweede seizoen The Voice Senior afhankelijk van talent

De gelukkige winnaar gaat vanavond niet met lege handen naar huis. Hij mag een EP gaan opnemen en optreden tijdens het Muziekfeest van het Jaar in de Ziggo Dome.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!