Beeld © Dance Dance Dance

Soy Kroon geeft zich bloot in Dance Dance Dance

23 september 2018 10:35

Ook deze week zetten de kandidaten van Dance Dance Dance weer alles op alles om de jury te overtuigen van een plekje in de bloedstollende finale. Tijdens zijn solo gooit soapie Soy Kroon alles in de strijd, zelfs zijn lichaam.

"Ik vind het heel stoer van je omdat we dit in de geschiedenis van Dance Dance Dance nog nooit hebben gezien"

Met het nummer Take Me To Church van Hozier weet hij een perfomance neer te zetten die we tot nu tot in het zinderende seizoen nog niet voorbij hebben zien komen. En niet alleen wordt er van de knapperd verwacht het podium te betreden in een strakke witte legging, ook moet hij aan de bak met zijn klassieke dansmoves. Pittig!

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Bridget Maasland reageert op exit Dance Dance Dance

Na het indrukwekkende optreden is Soy er zelf stil van. "Dat was vet", kraamt hij uitgeput uit. "Dit nummer gaat over zijn wie je wil zijn", zegt hij met tranen in zijn ogen. Ook zijn liefje Holly Mae kijkt achter de schermen mee terwijl de waterlanders over haar wangen stromen.

De jury is dan ook zwaar onder de indruk. "Allereerst wil ik zeggen dat ik facking veel respect voor je heb", complimenteert Timor de acteur. Ook balletdanseres Igone de Jongh maakt een diepe buiging voor Soy. "Het is een hele andere discipline dan Michael Jackson of Bruno Mars neerzetten, wat ook heel erg moeilijk is, maar in die discipline. Dit is een heel ander verhaal", vertelt ze. "Ik vind het heel stoer van je omdat we dit in de geschiedenis van Dance Dance Dance nog nooit hebben gezien, en ik ben super trots op je."

Miniatuurvoorbeeld

Ook leuk:

Britt Scholte zet de Dance Dance Dance-studio op z'n kop

Zijn formidabele optreden zorgt ervoor dat hij en zijn liefje samen in de finale staan. Daar nemen ze het op tegen Britt Scholte en Urvin Monte.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!