Beeld © ANP

Beau van Erven Dorens ontroert met nieuw programma

21 september 2018 16:44

Voor een nieuw televisieprogramma maakt Beau van Erven Dorens de reis van zijn leven naar de Noorse Lysefjord. Dat doet hij niet alleen, maar samen met zeven veteranen.

"Middels onze reis gaan werken aan herstel om weer vol in het leven te staan"
Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Beau van Erven Dorens kreeg kogelbrief

Beau wil in zijn nieuwe programma de veteranen de kans geven "de coachingsreis van hun leven te maken en te werken aan het overwinnen van trauma's om zo weer vol in het leven te staan". 

Eén van de reizigers, Arie van Ingen, geeft alvast een tipje van de ijsberg op zijn Facebook. "We gaan namelijk vanaf maandag a.s. een reis maken met 7 veteranen met PTSS", schrijft hij. "Stuk voor stuk prachtige mannen en vrouwen die te kampen hebben de gevolgen van traumatische ervaring(en) en middels onze reis gaan werken aan herstel om weer vol in het leven te staan." 

Miniatuurvoorbeeld

Stemmen maar:

Beau van Erven Dorens maakt kans op Gouden Televizier-Ring

Arie laat weten dat ze aanstaande maandag beginnen met de opnames. Medio 2019 worden de acht afleveringen uitgezonden bij RTL 4.

Het gezicht van RTL Boulevard maakte eerder al de indrukwekkende reeks Beau Five Days Inside, waarvoor hij onder meer een hospice, een tbs-kliniek en een brandwondencentrum bezocht. Ook dit programma belooft weer een emotionele rollercoaster te worden.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!