Beeld © ANP

Eerste namen nieuwe Kees & Co-cast bekend

25 september 2018 11:30

Iedereen is door het dolle heen, want Kees & Co keert terug! Menig Nederlander zat van 1997 tot 2006 aan de buis gekluisterd wanneer de sitcom weer op televisie verscheen. Gelukkig komt de hitserie terug en inmiddels zijn ook de eerste twee namen bekend...

“Een droom die uitkomt"

Dat Simone Kleinsma weer te zien is als Kees, is uiteraard al erg fijn nieuws. Maar niemand minder dan Chantal Janzen en Tibor Lukács zullen haar tegenspelers worden. Wat een fantastisch nieuws!

Chantal zal de rol van Coosje spelen. Coosje is de vriendin van zoon Rudie, die weer gespeeld wordt door Tibor. Chantal zegt enthousiast over haar nieuwe rol: “Een droom die uitkomt, samenwerken met Simone Kleinsma en dan ook nog eens met een rol in een comedy-serie waar we vroeger met ons hele gezin naar keken."

Miniatuurvoorbeeld

Doe nu mee:

Wat weet jij nog van Kees & Co? Speel de quiz

Het is de eerste keer dat Simone en Chantal samen in een sitcom gaan spelen. Ook Simone is blij met haar tegenspeler: "Ik ben heel blij met Chantal als tegenspeelster. We hebben nog nooit eerder samen in eenzelfde productie gespeeld, maar we wilden het al zo lang!"

In de nieuwe Kees & Co zien we hoe het verder gaat met Kees. Haar zoon Rudie is al een tijd volwassen, maar houdt er een losse leefstijl op na. Haar dochter Anne woont met haar man in Spanje, en dus heeft Kees haar spullen gepakt en is ze ook naar de zon vertrokken. Als Kees terugkomt blijkt dat zoon Rudie een relatie heeft met Coosje.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Nostalgie ten top: Kees & Co keert terug op de buis

Haar hele huis is ingenomen door Rudie en zijn liefje. Ze heeft al haar spullen meegenomen. Kees wordt opnieuw het middelpunt van een hectisch gezin, waarin ze probeert te redden wat er te redden valt. Maar we kennen haar impulsieve acties. Die maken het juist vaak erger.

Wij spraken vorige week al met Simone Kleinsma over de terugkeer van de populaire sitcom.

Vanaf het voorjaar 2019 zal Kees & Co te zien zijn op RTL 4 en bij Videoland.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!