Beeld © ANP

Zijn dit de kandidaten voor het nieuwe seizoen Wie is de Mol?

25 september 2018 16:05

Molloten kunnen hun geluk weer op, want het nieuwe seizoen Wie is de Mol? is weer langzaam in aantocht. Voordat het zover is, moeten we er eerst nog achterkomen wie er dit jaar meedoen aan het programma. De site Wieisdemolhints.nl doet alvast een kleine voorspelling op basis van het social mediagebruik van een aantal BN'ers.

Evelien de Bruijn

De eerste kandidaat voor het nieuwe seizoen Wie is de Mol? zou Evelien de Bruijn zijn. Evelien werd bekend van Hart van Nederland, maar is ook te horen op NPO Radio 2. Tijdens de opnameperiode plaatste ze niks op social media. Zo was ze zelfs van 14 mei tot 14 juni helemaal afwezig op Instagram.

Sarah Chronis

Actrice Sarah Chronis zou ook meedoen aan het nieuwe seizoen. Ook zij was stiller op social media.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Doen deze BN'ers mee aan Wie is de Mol?

Thomas Erdbrink

Onze Man in Teheran-presentor Thomas Erdbrink was in mei en juni ook opvallend stil op social media. Reden genoeg om hem op het mogelijke kandidatenlijstje te zetten.

Lars Gierveld

Lars Gierveld kennen we natuurlijk van Rambam, maar we zouden hem zomaar beter kunnen leren kennen in Wie is de Mol? Ook hij plaatste vrij weinig op social media.

Over de opnames van het nieuwe seizoen is officieel nog niks bekendgemaakt. Toch draait de geruchtenmachine al overuren. Begin juni werd er namelijk een clubje bekende Nederlanders gespot in een vliegtuig vanuit Colombia. Ook RTL Boulevard-deskundige John van den Heuvel zat in dat vliegtuig. Hij zei daarover: “Of het Colombia is, dat weet ik niet. Ik weet wél dat er vanuit Colombia is teruggevlogen.”

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!