Beeld © Getty Images

Nooo: Ellen Pompeo hint op einde Grey's Anatomy

25 september 2018 14:45

Slecht nieuws voor alle fans van de succesvolle ziekenhuisserie Grey's Anatomy. Volgens hoofdrolspeelster Ellen Pompeo, beter bekend als Dr. Meredith Grey, is het einde in zicht. Huilen!

"Op een gegeven moment moet dat hoofdstuk gewoon worden afgesloten"

Hoewel de actrice nog een contract heeft lopen tot 2020, onthult ze in een interview met Entertainment Weekly, dat ze het wel welletjes geweest vindt. "Het is niet aan mij om de toekomst van de serie te bepalen. Maar ik heb wel het idee dat we de meeste verhalen nu wel verteld hebben”, geeft ze toe. Neee! 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Dé reden waarom Sarah Drew niet meer schittert in Grey's Anatomy

Ellen maakt de keuze niet zomaar, want al die jaren zich uit de naad werken op de set van de populaire show heeft ervoor gezorgd dat haar kroost wat aandacht tekort is gekomen. Dat wil de actrice nu nog even rechtzetten: "Mijn kinderen zijn inmiddels tieners en ik wil graag thuis zijn om ze in het gareel te houden. Ik geef nog steeds enorm veel om Grey’s Anatomy, maar dat kost me heel veel tijd en energie. Op een gegeven moment moet dat hoofdstuk gewoon worden afgesloten.”   

Miniatuurvoorbeeld

YES:

Eindelijk: de nieuwe trailer van Grey's Anatomy seizoen 15

Wie stiekem hoopt dat de actrice na seizoen zestien te bewonderen is in een andere serie heeft dikke vette pech. Helemaal uit beeld verwijnen doet ze niet, de actrice denkt namelijk na om te gaan produceren! Afgelopen januari deed ze in Dealine een boekje open over haar mogelijke carrièreswitch. "Ik zou graag een pilot leiden, ik houd echt van produceren, dat is echt een uitdaging voor mij ... Produceren en regisseren is waar ik word uitgedaagd en waar ik aan het leren ben. Het is interessanter voor mij omdat het een vaardigheid is die ik nog niet onder de knie heb."

Op 27 september wordt het nieuwe seizoen uitgezonden in de Verenigde Staten. Wanneer 'ie op de Nederlandse buis te zien is, is helaas nog niet bekend.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!