Marly en haar gezin Beeld © YouTubekanaal @Channel13

Gezin Marly van der Velden gaat los op Frozen

27 september 2018 12:55

Hoewel Marly van der Velden natuurlijk ontzettend druk is met het spelen van Meerdijks meest verwende soapdiva Nina Sanders, heeft de Goede Tijden, Slechte Tijden-soapie ook nog tijd in haar agenda leeggeruimd voor een nieuwe uitdaging: het maken van een eigen realityshow!

"Met Channel13 hopen we veel verschillende kleinschalige programma's te gaan maken."

Marly van der Velden laat via Instagram weten - samen met haar hubby Mike Meijers - een eigen zender te zijn begonnen op YouTube: Channel13. Voor het online kanaal zal Marly met haar gezinnetje gaan vloggen over de vele tripjes die zij samen maken. Het programma luistert naar de naam On The Road Again. Naast Marly en Mike zijn ook dochtertjes Sammy Rose en Jackie-Rey te zien in de realityshow.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook

GTST's Britt Scholte openhartig over haar prille liefdesrelatie

De actrice achter de rol van GTST's Nina Sanders legt uit hoe het programma in elkaar zit: "Zo, hèhè. Daar is hij dan! Channel presenteert: de allereerste aflevering van On The Road Again. Een programma waarbij we met ons gezin allerlei leuke reisjes, tripjes etc maken. Samen met Mike Meijers hebben we besloten om een eigen zender te beginnen, genaamd Channel13. Met Channel13 hopen we veel verschillende kleinschalige programma's te gaan maken."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook

GTST's Erik de Vogel gaat los op eerste album van zijn zoon

In de eerste aflevering reist het viertal af naar Oostenrijk voor een heerlijke skivakantie. Het tripje zorgt al meteen voor heerlijke beelden. Onderweg naar de Oostenrijkse bergen gaat het gezin helemaal los op het welbekende liedje Laat Het Los uit de Disney-film Frozen. Met name dochtertje Sammy Rose zingt de longen van haar lijf in de auto.

Benieuwd naar de super schattige beelden? Check dan gauw de eerste aflevering van On The Road Again:

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook

Oh nee: Rik de Jong verlaat GTST

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!