Beeld © Roland J.Reinders

Beau in de running voor Gouden Televizier-Ring

27 september 2018 14:10

Zet de champagne maar alvast klaar: Beau Five Days Inside, De Luizenmoeder en Expeditie Robinson zijn genomineerd voor de Gouden Televizier-Ring! Dat is zojuist bekendgemaakt.

Dubbel feest voor onze eigen Beau, want niet alleen dingt hij mee naar de Gouden Televizier-Ring óók is hij genomineerd voor de Zilveren Televizier-Ster Presentator. Het blijft dit jaar een exclusief RTL4-feestje, want naast Beau maken ook Humberto Tan en Johnny de Mol kans op de Zilveren Televizier-Ster.

Miniatuurvoorbeeld

Ai:

Woedende Gordon haalt uit naar Gouden Televizier-Ring Gala

Bij de genomineerden in de Televizier Talent Award behoren Ellie 'etherdiscipline' Lust, YouTube-ster Nienke Plas en ons eigen gezicht van Robinson Confessions: Kaj Gorgels tot de gelukkigen.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Heftige laatste aflevering Beau Five Days Inside

De wedstrijd tussen de populairste presentatrice van het land gaat nog tussen drie getalenteerde blondines. Namelijk Chantal Janzen, Geraldine Kemper en Eva Jinek.

Ilse Warringa, Jennifer Hoffman en Lies Visschedijk dingen mee in de race voor de Zilveren Televizier-Ster Acteur/Actrice. En die vegen de vloer flink aan met de heren.

Miniatuurvoorbeeld

Leuk:

Jij kunt meespelen in het nieuwe seizoen van De Luizenmoeder

Op donderdag 11 oktober worden de Gouden Televizier-beeldjes weer uitgereikt. Dan zullen we eindelijk weten wie volgens het Nederlandse publiek met die felbegeerde ring ervandoor gaat. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!