Beeld © Dance Dance Dnace

Soy Kroon en Holly Mae Brood winnen Dance Dance Dance

29 september 2018 22:02

Na maanden keihard trainen en 200% geven kwam er vanavond een einde aan de zenuwslopende danswedstrijd. Holly Mae Brood en haar 'spruitje' Soy Kroon wisten uiteindelijk de meeste punten binnen te dansen en wonnen de meedogenloze race.

"Ik vond het echt het aller fantastische ooit"

De jury van Dance Dane Dance zat tijdens de optredens op het puntje van hun stoel. Pas tijdens de bloedstollende laatste dans van tortelduifjes Soy en Holly Mae werd duidelijk wie er met de titel vandoor ging. Het duo moest met hun performance op WTF van Missy Eilliot 25,5 punten binnenhalen, en dat lukte met gemak. De jury beoordeelde het spectaculaire optreden met drie tienen waardoor het koppel zichzelf de winnaars van Dance Dance Dance 2018 mocht noemen.

Miniatuurvoorbeeld

Ook leuk:

Nog één keer genieten van alle Dance Dance Dance-pareltjes

Britt en Urvin grepen helaas nét mis, met slechts vijf punten verschil. Toch wisten ze iedereen omver te blazen met hun interpretatie van Fame's Freaky Carnivel. Hiervoor werden ze beloond met drie keer het verbluffende cijfer tien. Daarnaast werd Igone de Jong tot tranen toe ontroerd door hun prachtige optreden op het nummer My Guitar Gently Weeps van The Beatles. 

"Het is zo mooi om te zien hoeveel jullie van elkaar zijn gaan houden", zegt ze over dit specifieke optreden. "En als een emotie zo oprecht is, zo intens en zo intiem, dan doet die hele techniek er niet meer toe. En dan vergeet je dat, en kunnen wij er heel erg van genieten als jullie publiek."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Holly Mae Brood stelt vriendjelief Soy Kroon gerust

Beide duo's hebben dan ook keihard gestreden tijdens de laatste aflevering en Timor noemt het terecht een knaller van een einde.  "Jullie hebben alle vier super geperformed vanavond", spreekt hij de kanidaten toe. 

Miniatuurvoorbeeld

Ook leuk:

Holly Mae Brood bij de première van Doris

Ondanks alle blaren, blauwe plekken en uren oefenen heeft het winnende duo Soy en Holly Mae absoluut geen spijt van hun deelname. "Ik vond het echt het aller fantastische ooit", huilt Holly Mae nadat ze 100.000 euro in ontvangst nemen voor Spieren voor Spieren. 

"Ik ben zo blij dat ik dit heb mogen doen, omdat ik zo van dansen heb gehouden en het echt op een gegeven moment ben kwijtgeraakt. En dit heeft mij zo alle kriebels van het dansen weer teruggeven. En ik vind het gewoon heel vet."

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!