Beeld © ANP

Corry Konings reageert op ruzie met I Am Aisha

29 september 2018 10:50

Corry Konings en Nienke Plas hebben gisteravond bij RTL Late Night gereageerd op de gespannen aflevering van Expeditie Robinson van afgelopen donderdag. In de aflevering is te zien hoe zangeressen Corry Konings en I Am Aisha het niet langer volhouden met elkaar op het eiland.

"Ze gooide er eigenlijk alles uit wat ze maar kwijt kon"

In de aflevering is te zien hoe Corry in haar zoektocht naar een plekje in de schaduw iets te dicht bij Aisha komt zitten. Dat staat Aisha helemaal niet aan en dat laat ze weten ook. 

De aangeslagen Corry bespreekt daarna met de andere expeditieleden wat er in haar ogen gebeurde. "Het is bij Aisha elke keer wat. Ik ging daar gewoon zitten en ik zat haar niet in de weg. Zoals ze zichzelf gedraagt, vind ik echt heel laag", zegt Corry.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

I Am Aisha heeft geen spijt van ruzie met Corry Konings

Nienke was ook aanwezig bij de ruzie en vond dat het eigenlijk nergens over ging: "Corry heeft een opmerking gemaakt, omdat ze op dat moment vond: 'dit is de druppel'".

Als Corry tot slot aangeeft dat Aisha een grote bek heeft, slaat Aisha terug: "Jij hebt een grote bek! How about that!"

Corry en Nienke zaten gisteravond bij Twan aan tafel, om onder andere over de ruzie te praten. "Ze gooide er eigenlijk alles uit wat ze maar kwijt kon", zegt Corry. Aisha zou ook al niet goed geslapen hebben en een beetje chagrijnig uit bed zijn gekomen.

"Ze had slechte dagen en het zat allemaal niet mee. Als je niet slaapt en je eet niet goed, ben je ook niet meer een heel leuk persoon", voegt Nienke daaraan toe.

Miniatuurvoorbeeld

Kijk ook:

I Am Aisha heeft geen spijt van ruzie met Corry Konings

Bekijk het fragment van Corry en Nienke hier terug:

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!