Beeld © ANP

Guido Spek is klaar met GTST: 'Ik kom niet meer terug'

03 oktober 2018 12:41

Afgelopen juli zitten de fans van GTST in zak en as. Na ruim zeven jaar pakt Sjoerd Bouwhuis zijn koffers om Meerdijk ver achter zich te laten. En wie stiekem hoopte op een comeback van de soapie moeten we teleurstellen. Zijn exit is namelijk definitief.

"Ik voelde dat mijn tijd was gekomen"

In weekblad Story maakt Guido een einde aan alle geruchten. "Eigenlijk hoort het niet dat ik dit zeg, maar ik kom niet meer terug. Zeveneneenhalf jaar heb ik in GTST gespeeld en het is genoeg zo."

De acteur heeft zelf een einde gemaakt aan zijn GTST-avontuur. "Dat was best een grote stap", bekent hij in het blad. "Je geeft best veel op. Een vaste baan, veel gezelligheid en natuurlijk ook een vast inkomen. Maar ik moest weg. Ik voelde dat mijn tijd was gekomen."

Miniatuurvoorbeeld

Deze ster komt wel naar Meerdijk:

Lone van Roosendaal te zien in GTST

Maar wie denkt dat de acteur zeeën van tijd heeft, heeft het goed mis! De voormalig zeepster staat namelijk vanaf september op het toneel met theaterstuk Late Lente. Daarnaast spendeert hij al zijn tijd aan het schrijven van persoonlijke liedjes.

Hij droomt dan ook van een album vol zelfgeschreven nummers, een perfecte uitlaatklep voor al zijn creativiteit. "Ik dwing mezelf nu een jaar lang om elke week een lied te schrijven. Daarna maak ik een keuze welke liedjes op het album komen en tegelijkertijd heb ik dan genoeg materiaal voor een theatertour."

Hoewel we het dus zonder Sjoerd moeten doen, gaan we nog meer dan genoeg zien van Guido zelf!

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Nieuwe GTST-leader: waar is Noud Alberts?

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!