Zwanetta en Jeroen Beeld © YouTube-kanaal Jeroen & Co

Temptation-babe Zwanetta uitgemaakt voor 'realitysletje'

03 oktober 2018 15:28

Het is altijd makkelijk om achter iemand rug om iemand helemaal zwart te maken. Het wordt alleen heel ongemakkelijk als blijkt dat diegene alles heeft gehoord. Tja, daar sta je dan met je bek vol tanden. Het gebeurde wanneer een Temptation-fan haar ongefilterde mening over Zwanetta gaf.

"Reality-tv moet je niet serieus nemen"

Jeroen, bekend van het kanaal Jeroen & Co, ging de straat op om te onderzoeken wat mensen van verleidster Zwanetta denken. 

De YouTuber vraagt een voorbijgangster naar haar mening over Zwanneta en die is nou niet bepaald mals. De dame in kwestie noemt Zwaantje een 'bitch' en een 'realitysletje'. Ze vindt de manier waarop Zwanetta praat behoorlijk 'hoerig'. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook

Ook Temptation-Zwanetta en Stefano zetten een tattoo

YouTube-ster Jeroen besluit vervolgens om Zwanetta erbij te halen. De geïnterviewde puber, die overduidelijk met haar mond vol tanden staat wanneer ze oog in oog staat met de Temptation Island-babe, is echter niet van plan haar harde woorden terug te nemen. Zwanneta probeert tevergeefs uit te leggen dat haar rivale een verkeerd beeld van haar heeft. "Ik weet dat ik geen realitysletje ben. Reality-tv moet je niet serieus nemen. It's all fake." 

Maar helaas: ze houdt voet bij stuk wat betreft haar mening over Zwaantje. Na heel wat gekibbel over en weer besluiten de dames dan toch maar de spreekwoordelijke strijdbijl te begraven. Ze sluiten hun Temptation-vete, op verzoek van Jeroen, af met een dikke knuffel. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook

Huh? Temptation-Zwanetta brengt eigen track uit

Temptation Island

Tijdens de opnames voor Temptation Island VIPS wist Zwanetta Fox zich behoorlijk in de kijker te spelen. De krullenbol dook het bed in met de bezette Stefano en dat zorgde voor een hoop ophef onder de fans.

Veel fans van Temptation Island VIPS vinden dat de actie van Zwanetta nog steeds niet door de beugel kan. Stefano had indertijd namelijk een relatie met Gelina en dus was een slippertje uit den boze. Op social media kreeg de verleidster een shitload aan commentaar over zich heen.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!