I Am Aisha Beeld © RTL Boulevard

I Am Aisha teleurgesteld in 'Robinson rivale' Corry Konings

03 oktober 2018 20:46

Even leek het erop dat Corry Konings en I Am Aisha de strijdbijl weer hadden begraven na een hoogopgelopen ruzie tijdens de opnames voor Expeditie Robinson, maar na het optreden van Corry in RTL Late Night lijkt een verzoening verder weg dan ooit tevoren...

"Ik vond het sowieso niet leuk dat ze bij RTL Late Night in detail ging treden"

I Am Aisha laat in RTL Boulevard weten dat ze not amused is met het optreden van Corry in RTL Late Night. Ze heeft dan ook spijt van het bloemetje dat ze Corry heeft aangeboden als verzoeningsgebaar. "Ik wil de bloemen die ik aan Corry heb aangeboden terugnemen. Ze kwamen vanuit een oprecht punt, ik had zoiets van: we hebben beiden dingen over en weer gezegd, maar dat is verleden tijd. Laten we gewoon koffie doen. Hierbij een bloemetje vanuit mijn kant. En die had Corry geaccepteerd."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook

I Am Aisha heeft geen spijt van ruzie met Corry Konings

De verbazing is dan ook groot wanneer ze Corry enkele uren later aan tafel ziet zitten bij RTL Late Night en daar een boekje opendoet over de ruzie met Aisha. "Vervolgens zei ze weer van: Aisha dit, Aisha dat. En dat vond ik een beetje jammer. Ik vond het sowieso niet leuk dat ze bij RTL Late Night in detail ging treden. Ik heb dat bewust niet gedaan, bij Eilandpraat ook niet. En als zij vervolgens wel helemaal in detail gaat treden, terwijl ik daar niet ben om een weerwoord te kunnen geven, dan vind ik dat jammer."

De hiphopartieste vervolgt haar verhaal: "Als ik Corry de duivel noem of haar niet mijn kokosolie wil lenen, dan zit daar vast een goede reden achter. En die heeft dan niemand gehoord."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook

Corry Konings reageert op ruzie met I Am Aisha

Volgens Aisha was alles - in tegenstelling tot nu - na de opnames van Expeditie Robinson koek en ei tussen de kibbelende dames. "Ik heb Corry na Expeditie Robinson nog twee keer gezien. Bij de persshoot en bij de persdag. Toen hebben we elkaar gewoon gegroet en aan elkaar gevraagd hoe het gaat. Dat was gewoon heel luchtig. Maar we zijn er nooit meer inhoudelijk op ingegaan."

Momenteel hebben de twee Expeditie Robinson-kemphanen geen contact meer, zo vertelt Aisha aan RTL Boulevard. "Na RTL Late Night heb ik Corry wel een berichtje gestuurd dat ik het niet leuk dat ze daar in detail is getreden en dat ik mezelf niet kon verdedigen. Maar daar heb ik nooit antwoord op gekregen."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook

Nienke Plas onthult pikant detail uit Expeditie Robinson

Corry Konings laat aan RTL Boulevard weten zich niet te herkennen in de harde woorden van I Am Aisha. "Ik ben zo niet. Ik ben zoals ik ben, met of zonder camera. Ik wens haar beste en alle goeds. Vooral gezondheid gaat boven alles. En dat ze maar heel veel succes mag scoren. Ze is gewoon een hele lieve meid. Uiteindelijk is het waarschijnlijk geëscaleerd omdat ze met problemen zat. Maar daar kunnen wij niks aandoen, ik ook niet."

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!