Beeld © Getty Images

Teen Mom OG-Tyler verwacht heel veel kritiek dit seizoen

05 oktober 2018 12:07

Teen Mom OG-ster Tyler Baltierra laat via Twitter weten dat 'ie verwacht heel wat shit over zich heen te krijgen dit zevende seizoen. En dat alles, omdat hij juist nu extra open en eerlijk is tegen de camera.

"Het zal mij niet tegenhouden om 100% eerlijk te zijn"

Het nieuwe, zevende, seizoen van Teen Mom OG is met een klapper begonnen. In de eerste aflevering is namelijk te zien hoe Tyler opbiecht al "een aantal jaar" niet gelukkig te zijn in zijn huwelijk en hoe hij steeds vaker de empathie voor zijn mentaal zieke vrouw Catelynn begint te verliezen. 

Catelynn heeft al een tijdje last van zware mentale depressies en liet in een eerder seizoen weten zelfmoordneigingen gehad te hebben na de geboorte van hun inmiddels drie jaar oude dochtertje Novalee. Ook de miskraam die ze begin dit jaar had zorgde voor sterke zelfmoordgedachten. 

Miniatuurvoorbeeld

Bekijk ook:

Knap gedaan: Teen Mom's Tyler Baltierra is 20 kilo lichter

Na zijn heftige uitspraken in de eerste aflevering post Tyler op Twitter: "Ik weet dat ik waarschijnlijk een hele hoop kritiek over me heen krijg van kijkers dit seizoen, maar dat is ok." Hij vervolgt: "Het zal mij niet tegenhouden om 100% eerlijk te zijn. Van iemand blijven houden tijdens zo'n sterke depressie kost veel energie en het is menselijk om dan ook zelf zwakke momenten te hebben." 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Dit is de guilty pleasure van zwangere Teen Mom-Catelynn

Gelukkig voor Tyler valt al die kritiek tot nu toe wel mee. Veel fans van Teen Mom prijzen de vader van twee juist. "Het feit dat je juist blijft en aan je huwelijk werkt tijdens deze heftige periode dat is zo geweldig", schrijft een fan op Twitter. 

Wat Tyler nog meer gaat opbiechten dit seizoen is nog even afwachten, maar er is gelukkig ook goed nieuws voor de twee. Catelynn is namelijk in verwachting van hun derde kindje en de ouders kunnen niet wachten!

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!