Beeld © RTL

Eerste beelden nieuwe seizoen Temptation Island

08 oktober 2018 13:54

De opnames van het nieuwe seizoen Temptation Island zijn van start gegaan! Dat meldt presentator Rick Brandsteder op zijn Instagram.

"Wij houden ons wel Thai"

Ook dit jaar is het de makers weer gelukt om vier koppeltjes te vinden die hun relatie op de proef willen stellen. Het is echter nog niet bekend welke tortelduifjes dit jaar de ultieme relatietest zullen aangaan. Het enige wat vooralsnog bekend is over het nieuwe seizoen is dat het zich zal afspelen in Thailand. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Temptation-Rosanna zet enorme tattoo onder d'r borsten

“Wij houden ons wel Thai”, schrijft Rick namelijk bij een kiekje waarop hij poseert met zijn Temptation-collega Annelien Coorevits. De komende weken zal het duo samen op het Thaise resort bivakkeren om de kandidaten bij te kunnen staan tijdens ‘het spel der verleiding’.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Temptation-babe Zwanetta uitgemaakt voor 'realitysletje'

Daarnaast gaan er ook al maanden geruchten dat er ook weer een VIPS-editie zal komen van Temptation Island. Vorige week hintte oud-deelneemster Rosanna nog op een deelname in de nieuwe Temptation Island VIPS.  “Drie keer is scheepsrecht”, schreef het liefje van Niels op haar Instagram. Voor verdere uitleg was de blondine echter niet bereikbaar.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Gaan Niels en Rosanna nóg een keer meedoen met Temptation?!

Vooralsnog blijft het nog even gissen of en wanneer er weer een nieuwe Temptation Island VIPS komt, maar een ding is zeker: in 2019 kunnen we in ieder geval weer genieten van een reguliere reeks van Temptation Island. Dat wordt weer smullen!

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!