Wendy van Dijk Beeld © ANP

Wendy van Dijk denkt tóch na over overstap naar SBS

08 oktober 2018 15:42

Al maanden gaan er geruchten dat Wendy van Dijk zou overstappen van RTL naar SBS. Onlangs ontkende de presentatrice dit nog met klem in RTL Boulevard, maar in de podcast 30 Minuten Rauw biecht Wendy vandaag op toch na te denken over een televisietransfer...

“Natuurlijk denk ik er wel over na, maar ik heb nu nog dik een jaar een contract bij RTL"

In de podcast vertelt Wendy heus wel na te denken over een overstap naar SBS. “Natuurlijk denk ik er wel over na, maar ik heb nu nog dik een jaar een contract bij RTL. Ik zit er op zich super goed, ik heb er altijd heel goed gezeten.“

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook

Wendy van Dijk slaat munt voor Make-A-Wish

De twijfels zijn volgens de blondine te wijten aan de vele veranderingen van de afgelopen tijd binnen RTL. Zo stapte haar liefje Erland Galjaard enkele maanden geleden op als programmadirecteur. “Natuurlijk is het nu wat gekkig omdat Erland er niet meer is. Er was toch wel heel belangrijk voor RTL, dus ik weet het niet. Ik moet het even aanzien.”

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook

Wendy van Dijk: 'Ik zit helemaal goed bij RTL'

Wendy zegt momenteel volop in gesprek te zijn met haar huidige werkgever. “We voeren gesprekken met elkaar over hoe die toekomst er dan uit gaat zien en welk programmapakket ik blijf doen enzo.”

Voorlopig blijft Wendy in ieder geval het gezicht van The voice of Holland. De geruchten dat het succesvolle programma naar SBS gaat wijst Wendy naar het rijk der fabelen. “Voorlopig blijft The voice nog, hè. Ik denk niet dat dat zo makkelijk gaat.”

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!