Beeld © ANP

Art Rooijakkers in gesprek over vervangen Twan Huys

09 oktober 2018 12:42

Art Rooijakkers verklapt aan Coen en Sander in hun Radio 538-middagshow dat er gesprekken zijn bij RTL over het mogelijk vervangen van Twan Huys. De nieuwe RTL Late Night-show met Twan is sinds maandag 3 september bij RTL 4 te zien.

"Er wordt over van alles gesproken"

Radio 538-dj Coen Swijnenberg gooit tijdens De Coen & Sander Show het balletje op dat RTL toch wel moet gaan experimenteren met andere presentatoren tijdens de vakantie van Twan. "Er moet toch een vervanger zijn, lijkt mij?" 

"Ja, dat klopt", is direct het antwoord van Art. "Er wordt over van alles gesproken. Er wordt volgens mij met heel veel over gesproken, denk ik. Het is een nieuwe plek; weet ik veel met hoeveel mensen ze daar praten", zegt hij tegen Coen. 

Miniatuurvoorbeeld

Bekijk ook:

CEO RTL heeft volste vertrouwen in RTL Late Night met Twan Huys

Coen geeft direct aan dat hij het een logische keuze vindt als Art de plek van Twan overneemt in de zomerperiode of als Twan ziek is. "Ja, dat vind ik eigenlijk ook wel. Waarom niet?", biecht Art op. 

Sander Lantinga vindt het ook wel iets voor RTL Boulevard-presentator Beau van Erven Dorens. "Jij en Beau, denk ik toch?", zegt hij. En hij heeft er gelijk een heel nieuw idee bij: "In dit tempo houdt Twan het natuurlijk niet al te lang vol, dus dan zou het een mooie tandem zijn als jij en Beau het zouden gaan doen. Om en om bijvoorbeeld." 

Miniatuurvoorbeeld

Bekijk ook:

Nieuwe presentatieklus voor Art Rooijakkers

Art vindt wel dat Twan voorlopig nog de kans moet krijgen om het programma neer te zetten. "Hij zit er pas net. Maar stel dat er een vervanger moet komen: ze hebben mijn nummer!"

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!