Maan de Steenwinkel Beeld © ANP

Maan onder vuur na optreden in De Wereld Draait Door

11 oktober 2018 08:37

Gisterenavond was Maan de Steenwinkel te gast in De Wereld Draait Door. De zangeres bracht Wim Sonneveld zijn Het Dorp ten gehore, maar daar waren de kijkers duidelijk not amused over...

Maan schoof aan bij Matthijs van Nieuwkerk om te praten over de nummers die horen bij de sleutelmomenten in haar leven. De voormalige The voice of Holland-ster vertelde dat Het Dorp altijd een belangrijk nummer voor haar is geweest. De Wim Sonneveld-klassieker doet haar denken aan haar moeder. "Het is een van de lievelingsliedjes van mijn moeder en ik luisterde het veel in mijn kinderjaren. Als ik voor het ontbijt naar beneden kwam, stond die muziek vaak op."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook

Zangeres Maan heeft acteerambities

De zangeres probeerde een goede performance neer te zetten in de De Wereld Draait Door-studio, maar de Twitteraars waren overduidelijk niet te spreken over het optreden. Zo zou Maan te jong zijn om een klassieker als Het Dorp ten gehore mogen brengen en zijn er zelfs kijkers die vinden dat ze het nummer 'verkracht' heeft.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook

Zangeres Maan komt met gloednieuw album

Gelukkig sprongen er ook heel wat Maan-fans voor de zangeres in de bres, zo ook dj Ferry Maat. 'Ik lees al die kritiek, maar vind het niet terecht. Ben blij dat een jonge zangeres deze keuze maakt en laat 't dan maar wat minder doorleefd klinken, voor mij is 't vooral een dappere keuze. Waar maken we ons druk over..."

Benieuwd naar het optreden? De performance van Maan is te zien vanaf minuut 42.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!