Beeld © RTL

De Expeditie Robinson-exit die je al wel een beetje zag aankomen

11 oktober 2018 22:08

Weer een beetje bijgekomen van de laatste aflevering van Expeditie Robinson? Mooi! Want het is weer tijd voor een volgende exit en deze zag je misschien al een beetje aankomen.

"Het belangrijkste is dat iedereen elkaar vertrouwt"

Kamp Onbekend legde het af tegen het team van de bekende Nederlanders en dat betekent dat ze voor de eerste keer in deze expeditie naar de eilandraad moesten. Vanaf het allereerste moment op het eiland, was het voor bijna het hele team al duidelijk dat kapitein Gwenda niet helemaal lekker in de groep lag. En we zeggen bijna het hele team, want één kandidaat had dat duidelijk niet helemaal in de gaten: Gwenda zelf.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Het grootste WTF-moment in Expeditie Robinson tot nu toe

De expeditieleden ergerden zich al een paar dagen groen en geel aan de bazigheid van hun kapitein. Tijdens de eilandraad hadden ze eindelijk de kans om haar terug naar Nederland te sturen. Een probleem was natuurlijk dat Gwenda nog een gouden munt in bezit had en daarom mocht ze niks doorhebben van het snode plannetje van haar team.

Het was dan ook hilarisch hoe de kapitein in haar biecht vertelde over het snode plannetje om Sandra naar huis te sturen. Want Sandra, hoe kwam ze daar nou weer bij? Kamp Onbekend was op datzelfde moment druk aan het overleggen en vooral klagen over Gwen.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Eindelijk een Televizier-Ring voor Expeditie Robinson?

Tijdens de eilandraad werd duidelijk dat Gwenda echt niets doorhad van het plannetje van haar kamp. “Het belangrijkste is dat iedereen elkaar vertrouwt”, zei ze zelfs nog. Arm ding! En het werd nog erger. Op de vraag of ze er vriendschappen voor het leven had gesloten, antwoordde ze: “Dat zou zo maar eens kunnen.” Ouch!

Toen de stemmen geteld werden, sloeg de sfeer toch wel een beetje om. Gwenda stemde op Sandra, maar ook Özgür zag liever Sandra dan Gwenda verdwijnen. En Sandra stemde dan ineens weer op Jan... Uiteindelijk kwamen er vier stemmen op Gwenda en de kapitein moest het spel verlaten.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Tony Junior reageert op veelbesproken Expeditie Robinson-vertrek

Gwen is enorm geschrokken door de uitslag. “Het doet heel pijn”, stamelde ze uit. “Het is niet anders. Ik had gehoopt met sterke spelers door te gaan. Maar ze hebben me eruit gewieberd.” De blondine zag het echt niet aankomen. “En des te harder komt die aan. Ik ben er met open ogen ingetrapt.”

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Donny Roelvink zag Expeditie-exit 'echt niet aankomen'

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!