Beeld © GettyImages

Teen Mom-fan? Dit kan je ook kijken

14 oktober 2018 09:26

Ben je een keer uitgekeken op Teen Mom? Dan is hier een hele lijst met series en films die ook bestaan uit één en al drama.

16 and Pregnant 

Wil je nog meer jonge tieners zien die moeder worden, dan is dit het perfecte programma voor jou om te kijken. Drama, baby’s en gebroken relaties, dat vind je in deze serie op MTV.

Miniatuurvoorbeeld

Lees meer:

Teen Mom OG-Tyler verwacht heel veel kritiek dit seizoen

Jersey Shore

Iets minder kinderen, maar wel veel drama en gezelligheid. Dat is Jersey Shore! Het nieuwste seizoen Family Vacation volgt de ouders en singles op een wilde vakantie.

Sister Wives

Trouwen met vier vrouwen, dat gebeurt in de serie Sister Wives. Je kan begrijpen dat dat dan niet altijd heel erg lekker loopt. Al helemaal niet als je samen veertien kinderen hebt. Dat belooft wat! Je kan de serie kijken op TLC. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Teen Mom-ster Catelynn opnieuw in verwachting

OutDaugthered

Een gezin dat bestaat uit zes kinderen, waarvan één vijfling. Dat levert vaak veel chaos en drama op zoals je kan begrijpen. Wil je eens zien hoe dat eruit ziet, check dan even TLC. 

Keeping Up with the Kardashians

Wil je graag het leven van de Kardashians volgen? Dat kan! De serie is namelijk te zien op TLC.

Jane the Virgin 

Zwanger raken terwijl je nog nooit seks hebt gehad, het overkomt Jane in deze serie. De moeder raakt ook nog eens verliefd op twee mannen. Heftig! Er staan drie seizoenen op Netflix, dus je kan lekker een dagje op de bank ontspannen. 

What to expect when you’re expecting 

Het leven van deze koppels wordt volledig omgegooid als blijkt dat ze zwanger zijn. Spannend! Je kan deze film zien op Netflix.

Miniatuurvoorbeeld

Lles

Dit kan je kijken nu Dance Dance Dance is afgelopen

90 days fiancé 

Trouwen, niet trouwen, scheiden het komt allemaal voor in de levens van deze koppels. De vraag is: gaan deze stelletjes in 90 dagen met elkaar trouwen? Je ziet het op TLC. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!