Beeld © MTV

Teen Mom OG-Tyler is niet meer gelukkig met Catelynn

16 oktober 2018 16:10

Het huwelijk van Teen Mom OG-sterren Tyler Baltierra en Catelynn Lowell staat al een tijdje op losse schroeven. In de nieuwste aflevering van de MTV-hitserie is Tyler erg openhartig over de grote huwelijksproblemen die hij en Catelynn op dit moment hebben.

"Het huwelijk is een bitch"

Het stel is druk bezig om alsnog iets van hun huwelijk te maken, maar dat gaat niet zonder slag of stoot. Vooral de mentale en physische problemen van Catelynn gooien roet in het eten. En ook de komst van hun nieuwste baby lijkt de twee niet al te veel op te vrolijken. 

Tijdens de aflevering van afgelopen maandag spreken Tyler en Catelynn met Dr. Oz, een bekende Amerikaanse tv-dokter. Daar geeft Tyler toe dat hij hoopt dat Catelynn er meer voor hem zou zijn. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Teen Mom-ster Catelynn opnieuw in verwachting

Toch lijkt Tyler al langere tijd te twijfelen aan zijn huwelijk. Na de opnames bij Dr. Oz vertelt hij aan zijn vrienden: "Ik ga heel eerlijk zijn. Ik heb niet het gevoel dat ik op dit moment gelukkig ben. Ik erken dat ik me behoorlijk kut voel."

Hij vervolgt: "Wanneer gaat het beter worden? Dit is wat ik nodig heb. Als je mij daarbij niet kan helpen, laat het me weten. Ik wil mijn tijd niet verdoen, want het huwelijk is een bitch!"

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!