Beeld © RTL Boulevard

John van den Heuvel regelmatig in tranen door Ontvoerd

16 oktober 2018 20:23

Niet alleen voor de kinderen en ouders in het tv-programma Ontvoerd is de hereniging spannend, ook voor John is het vaak een rollercoaster van emoties.

"Dit gaat toch behoorlijk onder de huid zitten"

In zijn programma Ontvoerd heeft John van den Heuvel inmiddels al tientallen kinderen herenigd met hun ouders. Vanavond zoekt de misdaadverslaggever de eerder ontvoerde kinderen weer op en kijkt hoe het met hen gaat.

En de tijd mag vaak de wonden van de kinderen helen, maar een ontvoering als gevolg van een vechtscheiding blijft natuurlijk heftig. Ook voor John.

Miniatuurvoorbeeld

Lees meer:

John van den Heuvel kijkt terug op zijn serie Ontvoerd

"Soms zit ik ook met een hartslag van 200 in de auto", biecht hij op aan Bridget. "Als het allemaal achter de rug is, en de vader of moeder zit dankbaar achterin, op de achterbank in de auto met het kind op schoot en helemaal gelukkig. Dat zijn natuurlijk wel de mooiste momenten."

Het komt dan ook regelmatig voor dat de stoere John zijn tranen niet kan bedwingen. "Ik heb regelmatig, soms vanuit emotie een potje staan janken. Ik heb weleens uit pure frustatie zitten janken in de auto. Dit gaat toch behoorlijk onder de huid zitten."

Miniatuurvoorbeeld

Bekijk ook:

John van den Heuvel reageert op uitspraak Hells Angels-zaak

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!