Beeld © Gettyimages

Courteney Cox duidelijk over Friends reboot

17 oktober 2018 11:41

Courteney Cox heeft alle hoop op een reboot van Friends de grond in geboord. In een gesprek met People zei de actrice dat ze dat niet ziet gebeuren, maar ze is wel te porren voor een reünie met de cast van de populaire sitcom.

"Ik weet niet of er een manier is om het opnieuw te doen”

De 54-jarige actrice speelde van 1994 tot 2004 Monica Geller in de Amerikaanse tv-show. Friends werd een van de meest succesvolle sitcoms aller tijden. Terwijl fans wanhopig wachten op een hereniging tussen Courteney en haar co-sterren Jennifer Aniston, Lisa Kudrow, David Schwimmer, Matt LeBlanc en Matthew Perry, vertelde de actrice aan People dat het niet echt tot de mogelijkheden behoort.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Jennifer Aniston fantaseert over Friends-reünie

"Mensen vragen ons de hele tijd of we ooit een remake zullen doen. Friends was een verhaal over een groep vrienden in de dertig die zichzelf vinden. Ik weet niet of er een manier is om het opnieuw te doen”, legde Courteney uit. "Ik zie het gewoon niet gebeuren, ook al zou ik alles willen doen om weer eens samen te zijn met al die mensen waarmee ik een geweldige tijd had."

Courteney's opmerkingen komen nadat haar goede vriendin Jennifer eerder dit jaar een interview gaf waarin ze zei dat ze "fantaseerde" over een hereniging met de cast voor een reboot.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

'Ross' uit Friends nu te zien in Will And Grace

Matt LeBlanc, die het populaire personage Joey Tribbiani in de show speelde, ziet een remake helemaal niet zitten. "Normaal zou ik nooit nooit zeggen, maar in het geval van Friends zou ik zeker nooit zeggen", zei hij tijdens een chat met het Britse tijdschrift Femail eerder dit jaar.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!