Beeld © RTL Boulevard

Angela Schijf te maken met groot verdriet

17 oktober 2018 23:00

In het nieuwe seizoen van Van Der Vorst Ziet Sterren vraagt presentator Peter elke week tout bekend Nederland het charmante hemd van het lijf. In de eerste aflevering bezoekt hij Angela Schijf op de set van Flikken Maastricht.

“Zeven keer zwanger voor drie mooie kinderen”

De actrice vliegt van hot naar her en heeft het drukker dan ooit door Meisje van plezier, Flikken Maastricht en haar eigen theatervoorstelling. En hoewel het leven van Angela eruitziet als een dream come true en ze straalt op rode lopers en filmsets, heeft ze al het een en ander moeten verwerken in haar verleden.

Als ze op 21-jairge leeftijd de knappe Tom tegen het lijf loopt weet ze direct dat het gaat om de vader van haar kinderen. De verliefde tortelduifjes hebben dan ook een grote kinderwens, maar dat verloopt niet zonder de nodige tegenslagen. In totaal krijgt Angela te maken met vier miskramen. “Zeven keer zwanger voor drie mooie kinderen”, vertelt de actrice met een stalen gezicht tegen de camera. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Angela Schijf onder het mes

Peter is er overduidelijk van onder de indruk, maar Angela blijft positief als altijd. “Maar dat is ook de natuur denk ik”, vertelt ze met het glas half vol. “Het was nooit heel ver, drie maanden, net op dat punt. Ik denk het kan altijd erger. Ik wil er niet eens aan denken.”

Inmiddels is de dame al zestien jaar zielsgelukkig getrouwd met haar grote Vlaamse liefde. Samen met haar lief heeft ze drie prachtige dochters: Mensje, Zus en Bloem. En waarmee ze lief en leed deelt in het hartje van Antwerpen. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees meer:

Angela Schijf wint opnieuw Televizier-Ster

De dood is iets wat de Flikken Maastricht-actrice al vanaf kinds af aan achtervolgt. Ze heeft tot grote spijt al meerdere malen de dood van dichtbij meegemaakt. Niet alleen verloor ze een paar jaar gelden onverwacht haar vader, ook de dood van haar goede vriendin Frédérique Huydts maakt nog elke dag een diepe indruk.

De twee hadden een bijzondere band, wat Angela omschrijft als liefde op het eerste gezicht. Inmiddels heeft ze het verdriet achter zich gelaten en probeert ze te genieten van het leven en alles aan te pakken. Toch had ze dit het liefste samen met haar vriendinnetje gedaan. “Ik vind het gewoon super jammer dat ze niet dat leven heeft gekregen. Ze vrat het leven ook zo.” 

Frédeérique Huydts, Eva Duyvestein, Angela Schijf

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!